Antal träffar: 1

City Conference Centre - Folkets Hus & Norra Latin

Stockholms län - Stockholm

Allmänt

 

Konferens

1362

Boende

 

Restaurang

600

Fest

600

Aktivitet

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

atarax

atarax labradoodle.nu

City Conference Centre - Skandinaviens största centrala mötescenter är belägen mitt i hjärtat av Stockholm.

CCC består av två delar, Folkets Hus och Norra Latin. I dessa byggnader av arkitektoniskt olika karaktär, finns totalt 50 lokaler för möten, utställningar, fester och andra event.

Rummen har kapacitet från 10 till 1 400 personer. Samtliga möteslokaler är utrustade enligt senaste teknikstandard och all sorts specialutrustning kan ordnas efter behov. Vi kan ordna allt från fikabufféer till galamiddagar för både små och stora sällskap.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

City Conference Centre (CCC) erbjuder, förutom det centrala cityläget, erfaren personal, proffsiga mat- och festarrangemang, ett trevligt hotell i direkt anslutning, och många andra förutsättningar för ett lyckat möte.

Här finns många och flexibla lokaler att välja bland. Dessutom erbjuder våra båda hus spännande och sinsemellan väldigt olika miljöer: nyrenoverade 1800-talslokaler i Norra Latin eller 50-talsfunkis i Folkets Hus.

Totalt har vi 50 möteslokaler. Sex av dem rymmer fler än hundra personer och den största, Kongresshallen, har närmare 1 400 platser.

Vi har mångårig vana att hantera både nationella och internationella events, stora som små. Vi hjälper gärna till med projektledning och annan hjälp med planering och uppföljning.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Boende

Kapacitet

Restaurang

Lunch för 8 personer, fest för 2 000, öl med tilltugg, jubileumsmiddag eller cocktailmingel - i Norra Latin och Folkets Hus finns mängder av möjligheter för mat och dryck.

Mat och dryck är viktiga ingredienser i ett lyckat evenemang. Vi servar med genomtänkta konferensluncher, fräscha fruktkorgar och fikabufféer, men hjälper också gärna till med arrangemang efter mötet.

Här finns utmärkta lokaler för stora eller mindre fester eller mingel. I Cabaret och Aladdin i Folkets Hus finns plats för många. Där finns scener, dansgolv och teknisk utrustning. För en klassisk miljö kan Norra Latins ljusgårdar användas, kanske i kombination med de vackra, nyrenoverade matsalarna. Dessutom finns skolgården med 6 000 kvm möjligheter under bar himmel.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Fest/Event

Pelarsalen
Pelarsalen är det ultimata alternativet för fest, bankett och kundträff. Här är det ljust och lokalen är perfekt då den är rymlig och öppen, men man ändå får en intim känsla. Här ryms 500 minglande gäster. Vill man istället ställa till med sittande middag kan man vara 350 personer. Här finns en scen, bildskärmar, dansgolv och annan teknisk utrustning som gör att det även lämpar sig att arrangera underhållning här. 
Fakta - Antal sittande gäster: 350 personer, Maxantal i lokalen: 600 personer, Antal toaletter: 8, Handikapphiss: Markplan, Garderob: Ja, Ljud & ljus: Ja: Entré: Barnhusgatan 7 B.  

Marmorvalvet
Marmorvalvet är bästa alternativet för er som inte är så många, max 150 personer. Lokalen lämpar sig speciellt bra för utställningar och mingel.
Fakta - Maxantal i lokalen: 150 personer, Antal toaletter: 7, Handikapphiss: Markplan, Garderob: Ja, Ljud & ljus: Ja, Entré: Barnhusgatan 7 B.

Folkets Hus foajé passar utmärkt som mingellokal och kapaciteten är då hela 800 gäster.

Skolgården
På skolgården, där det finns en spektakulär vacker fontän, ryms 3000 personer om man anordnar ett trevligt gardenparty och 1200 gäster om du vill ha ett tält. Skolgården är 6000 kvm och möjligheterna har inga begränsningar här.
Fakta - Antal sittande gäster: ca 1200 personer: Maxantal i lokalen: 3000 personer.

 

 

 


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Aktiviteter

Vårt läge mitt i Stockholm ger våra kunder en unik möjlighet att välja aktiviteter från Stockholms hela nöjesutbud. Vi anordnar även aktiviteter på plats i vår anläggning.

Mat- och dryckesaktiviteter
Förstärk er vistelse hos oss med en lärorik och underhållande aktivitet såsom dryckes-, ost eller chokladprovning. Vi arrangerar gärna skräddarsydda aktiviteter med t.ex. olika teman såsom vin- och dryckesprovningar Aptitretande, utbildande och teambildning - allt i ett!

Konstpaus
Både Norra Latin och Folkets Hus inrymmer en unik konstsamling och byggnaderna i sig är också de värda en egen presentation. Under en konstpaus får ni möjlighet att höra mer om en del av denna fantastiska samling av framför allt svensk konst från förra sekelskiftet men även monumentalkonst från 1960-talet. Beroende på hur mycket tid ni har kan ni välja på konstvisningar som tar 20 min, 40 min eller 60 min. Visningarna genomförs av erfarna konstguider och kan även ges på engelska, tyska och italienska.


Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Sundby Gård 

Sundby Gårds Värdshus, Huddinge Erbjuder heldagskuvert för 595kr. Mat och anläggning med kvalitet.

Varbergs Kusthotell 

Välkommen till en härliga sommarstunder vid havet. Tid för värme, gemenskap, avkoppling, livemusik i solnedgången, svalkande havsbad & välgörande spa.

Läs mer »

S:ta Maria Konferens 

Vi erbjuder kreativ miljö, förstklassig teknik, god mat och personlig service. Välkomna!

Läs mer »

Essinge Konferenscenter 

Boka en egen oas! Mitt i Stockholm ligger vår ö med underbar utsikt och natur. Allt för en avkopplande konferens med kaffet på bryggan.

Läs mer »

Körunda Hotell 

Hälsokonferens Bo kvar, sov ut och konferera två dagar. Boka gärna till vår vedeldade bastuflotte för en perfekt avslutning på konferensdagen.

Läs mer »

Vadstena Klosterhotel 

Underbart Sommarpaket med KlosterSPA (Gäller med ankomst 1/6-17/8) Pris i dubbelrum från 1.450 kr/person.

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

11 sep 2019 i Malmö:
Meeting X-press »

24 sep i Sthlm:
Countryside Meetings »

21 okt 2019 i Uppsala:
Meeting X-press »

Till Informus Facebook