Antal träffar: 1

Nynäsgården Hotell & Konferens

Stockholms län - Nynäshamn

Allmänt

 

Konferens

120

Boende

108

Restaurang

120

Fest

120

Aktivitet

100

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Känn Er som hemma....

Nynäsgården ligger i ett stillsamt villaområde i norra Nynäshamn
Närhet till både hav & centrum
Vår vackra blodbok dominerar trädgården
Här vill vi att våra gäster skall få möjlighet till
kreativa tankar i rofylld miljö

Varmt välkomna till oss !


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Boka en kustnära konferens i lummig trädgårdsmiljö. Tillsammans skapar vi ett lyckat möte. Ni kan välja på ett färdigt paket eller så hjälper vi er med att skräddarsy er konferens.

Nynäsgården erbjuder en kreativ miljö som bidrar till att konferensen blir lyckad, vi har möjlighet att ta emot grupper upp till 125 personer i vår stora lokal och i vår trevliga restaurang där våra kockar bidrar med måltider av högsta klass.

Lokalerna är utrustade med trådlöst eller fast bredband. I konferenslokalen ingår alltid PC-projektor (måste förbokas), whiteboard, anteckningsblock, pennor fruktkorg och isvatten.

Varför Nynäsgården?

• 45 minuter med bil från Stockholm
• Fri parkering
• Möjlighet att resa med pendeltåg från Stockholm C
• Konferensanläggning med personlig atmosfär
• Kockar som tillagar måltiderna med kärlek
• Fri tillgång till Relaxavdelning med bastu
• Gott om utrymme för aktiviteter både inne & ute
• Mycket prisvärt

Välkomna!


Kapacitet

Vi erbjuder

Färdiga paket

Pris

Kontakta

Boende

På Nynäsgården har vi 37 enkelrum och 35 dubbelrum, varav 6 är handikappanpassade.

Dessutom har vi två minisviter med bubbelbadkar och lite annan lyx samt en svit i två plan med bubbelbadkar. Några av rummen kan göras om till familjerum, för upp till 5 personer.

Överraska och skäm bort varandra med en avkopplande weekend! Bryt upp från vardagsrutinerna och gör något mysigt tillsammans hos oss på Nynäsgården.

Här kan ni boka en av våra minisviter med Jacuzzi och minibar och avnjuta en tvårättersmiddag lagad med kärlek. När ni vaknar utvilade väntar en läcker frukostbuffé.

Nynäsgården Hotell & Konferens kan erbjuda flera olika aktiviteter under helgerna. Prova skön njutning för kropp och själ som till exempel spabehandlingar. Kontakta oss för information om bokning och tider.

Cyklar finns för uthyrning, och det är ett utmärk sätt att upptäcka vackra Nynäshamn.

Välkommen!


Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Restaurang

Välkommen till bords på Nynäsgården!

Bra råvaror, skickliga kockar och gott om fantasi har alltid varit ett kännetecken för Nynäsgården. Vår stora matsal tar drygt hundra gäster. Vi serverar även middag i mindre matsalar och utnyttjar vår mysiga veranda när vädret tillåter.

Vår lunchbuffé är berömd. Där finns något för alla smaker. Tvårättersmiddag ingår alltid i helpensionen. Lägg gärna till en tredje rätt. Varför inte avsluta kvällen med vickning?


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Det personliga bemötandet och vår fantastiska mat är viktiga ingredienser för att ert möte, kurs, konferens eller kick off skall bli lyckad.

Varför inte fira sin bröllopsdag hos oss, eller sin jämna födelsedag med nära och kära. Är en ombonad miljö och fantastisk mat viktiga faktorer för dig i ditt val? I så fall varmt välkommen till oss!

I vår mysiga Punschveranda kan upp till 12 gäster njuta av sin måltid lite avskilt.

Vi vet att maten är viktig när ni besöker oss på Nynäsgården. Bra råvaror och skickliga kockar är ett kännetecken för oss, vårt motto är att använda så många lokala leverantörer som möjligt. Vi erbjuder nybakat bröd varje dag.

Vi gör allt för att ni skall trivas. Välkommen!


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

Genom att anpassa aktiviteter, händelser, upplevelser och mat efter årstider, väder och vind kan vi erbjuda något annorlunda och extra för alla året runt.

SEGWAYPOLO
Att spela SegwayPolo är otroligt kul och triggar verkligen alla som är med. Ni är 4 på plan per lag, är ni fler blir de avbytare och publik.

CHOKLADPROVNING
En njutning för gommen! Vi arrangerar chokladprovningar i samarbete med Chokladhuset i Nynäshamn. En chokladprovning tar ca. 1,5 timme. Då får Ni en guidning genom Chokladens historia, om odling och tillverkning samt skillnader mellan olika sorters choklad, kakaobönor och kvalitéer.

YOGA
Starta upp konferensen med ett skönt yogapass för att öka trivseln, samarbetet och kommunikationen i gruppen, eller för att öka energin och koncentrationen på eftermiddagen. Avsluta med en lugn, avslappnad känsla efter dagens diskussioner och stillasittande. Yogan som aktivitet på konferensen har blivit mycket uppskattat och vi skräddarsyr efter alla i gruppen. Alla kan vara med. Yoga kan göras sittande på stolar, inget ombyte krävs då. När vädret tillåter kan vi ha yogan ut i Nynäsgårdens park under den vackra blodboken.

FISKEGUIDNING
Följ med på ett spännande fiskeäventyr i specialutrustade båtar. Inomskärs eller ute till havs, Året runt. I varje båt kommer en mycket fiskekunnig guide att finnas och lära er spinnfiske eller trolling!

SKÄRGÅRDSTUREN - KAJAKER
Följ med på en oförglömlig kajaktur och se en liten del av Nynäshamns vackra skärgård. Under turen går vi iland och tar en kort rast på någon vacker strand. Eventuellt en skön fikapaus. Alla kan följa med för turen anpassas efter gruppens förmåga.

ÖLPROVNING
Den godaste ölen är bryggd med omsorg och kärlek. Ett angenämt och annorlunda sätt att göra något tillsammans med arbetskamraterna eller kompisgänget är ett besök hos Nynäshamns Ångbryggeri.


Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Sigtunahöjden Hotell & Konferens AB 

B&B, Spa, Relax och Jacuzzi med härligt bubbel hela sommaren

Aspenäs Herrgård 

Att ta med mötet ut kan vara ditt bästa drag som mötesbokare! Vi har lugna, utmanande, kreativa och skrattfyllda aktiviteter att välja mellan.

Läs mer »

Vadstena Klosterhotel 

Boka nu och vi bjuder på lokalen! Vadstena Klosterhotel och spa erbjuder möten i en unik medeltida miljö. En upplevelse utöver det vanliga!

Läs mer »

Aula Magna, Stockholms universitet 

I Aula Magna kan du anordna allt från de riktigt stora arrangemangen till de små seminarierna.

Essinge Konferenscenter 

Boka din egna oas! Mitt i Stockholm ligger vår ö med underbar utsikt och natur. Allt för en avkopplande konferens med kaffet på bryggan.

Läs mer »

Söderköpings Brunn 

Mysiga Weekendpaket, traditionella firanden och möjligheter till konferens i vacker och lantlig miljö. Här kan ni flanera längs Storån och Göta Kanal!

Läs mer »

Filmhuset 

K-märkt konferens i kultbyggnad signerad Peter Celsing. Biografsalonger, restaurang och mötesrum i filmisk miljö. 15 minuter från Stockholm C.

Läs mer »

Sure Hotel Collection by Best Western Hotel Svea 

Ligger fantastiskt vackert vid havet i Simrishamn i en miljö som är både rogivande och inspirerande.

Läs mer »

Citykonferensen Ingenjörshuset 

Konferera i rymden! En konferens i Polhemssalen är nästan ett måste för er som vill överraska & inrama er sammankomst med en extraordinär upplevelse!

Läs mer »

Aktuellt