Antal träffar: 1

Hestraviken

Jönköpings län - Hestra

Allmänt

 

Konferens

65

Boende

100

Restaurang

60

Fest

150

Aktivitet

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Mitt i den täta Smålandsskogen med en underbar utsikt över Algustorpasjön och med Nissan rinnande genom tomten ligger Hestraviken som en idyll, med sin vackra trädgård, små röda timmerhus och de ståtliga gula herrgådsvillorna från sekelskiftet.


Familjen Hellström hälsar dig hjärtligt välkommen


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Trivseln och de passande aktiviteterna ger goda resultat

Att komma till ett möte på Hestraviken känns både avslappnande och inspirerande. Här erhåller människor utan tvekan skaparkraft. Sinnen öppnas och trivsel infinner sig. Den underbara naturen ger skön lantluft och inbjuder till naturnära aktiviteter.

Vår vänliga personal ger professionell service och ser till att allt fungerar på bästa sätt. Det är en ära för oss att uppfylla de mest ovanliga önskemål.


Kapacitet

Vi erbjuder

Boende

Sköna sängar och vacker sjöutsikt ger ro för själen.

Rummen är belägna i olika hus. Fem är lyxiga sviter med öppenspis och jacuzzi. Samtliga har egen balkong eller terrass, TV, radio, telefon, wc, dusch och minibar. Några ligger så nära Nissan att man kan sitta och fiska på balkongen.

Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Restaurang

Vår kärlek till god mat är stor

Här råder en lyxig atmosfär av att stiga in i ett vackert hem, där allt har sin personliga prägel. Små charmiga matsalar, sällskapsrum, bar och en veranda utformad som en härlig vinterträdgård med öppen spis.

Köket är hjärtat på Hestraviken och överraskar med ljuvlig mat tillagad och anrättad med hög ambition.

Fräscha säsongsanpassade råvaror från trakten och naturens eget skafferi, samt medelhavsinspirerade läckerheter gör varje måltid speciell. Kanske finns här några av Sveriges bästa desserter!


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Vi har under årens lopp arrangerat hundratals bröllopsfester och fester. Med vår erfarenhet vet vi hur arrangemanget blir lyckat.

Vid bröllopfest och andra fester när man planerar en viktig dag i livet är måltiden en av de stora komponenterna. För oss på Hestraviken är en måltid mer än mat och dryck. Miljön, mötet, rummet och just ert personliga val är också viktigt. Med vår erfarenhet ordnar vi det mesta och det vi inte har möjlighet att hjälpa med förmedlar vi till våra samarbetspartners.

Lite kort information som kan hjälpa till i planeringsstadiet:

Våra lokaler  - Lokaler för bröllopsfest och fest finns i restaurangen, den rymmer 150 personer men det finns olika begränsningar i de olika matsalarna.

Paketförslag - Välkomstdrink, 3-rätters festmeny, vinpaket, kaffe och tårta från 960 kr/person.

Dans - Finns möjlighet till

Hotellet - Har 40 rum och 100 bäddar inklusive 2 sviter och 4 juniorsviter.

Vigsel - Det finns två kyrkor strax intill. Hestra Kyrka 3 km och Källeryds kyrka 1 km. Det finns också möjlighet att ordna vigseln på Hestraviken utomhus eller inomhus.


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

Naturen runt Hestraviken med det karakteristiska 309 meter höga Isaberg är verkligen inbjudande.

Här finns bastu, spa-bad, gym, boulebana, utomhuspool, kanoter, båtar, biljard, dart, cyklar, mountainbikes, sparkstöttingar och motionsslinga. Strax intill finns Isaberg GK:s populära 36-håls golfbana och Hestras förnämliga skidanläggning. 

Konferenseraktiviteterna arrangerar vi både själva och tillsammans med olika samarbetspartners som alla är specialister på sitt område. Möjligheterna till olika aktiviteter är många.


Vi erbjuder

Karta

Tel: 0370-33 68 00
Centralbokn: 031-13 18 70

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Sigtunahöjden Hotell & Konferens AB 

B&B, Spa, Relax och Jacuzzi med härligt bubbel hela sommaren

Munkvikens Lägergård 

Vackert beläget ett stenkast från havet i en miljö där tanken hinner med. Här är du och dina kamrater ostörda och närvarande i er konferens.

Läs mer »

Ersta Konferens & Hotell 

Stockholms vackraste utsikt! Vi erbjuder 15 konferensrum med kapacitet från 2-160 personer.

Nynäs Havsbad 

Havet, himlen, klipporna och ljuset förvandlar varje år Nynäs Havsbad till fyra särpräglade upplevser, var och en med sin egen tjusning.

Läs mer »

Äventyrens Ö 

Vi vill underlätta för möten mellan människor i en miljö som sätter roller och mönster ur spel. En miljö som skapar nya kommunikationsvägar. Välkomna!

Läs mer »

Rånäs Slott 

I en historisk miljö med modern teknik så erbjuder vi konferens och weekend möjligheter nära Stockholm, Arlanda & Uppsala.

Läs mer »

Noors Slott 

Konferera 15 min från Arlanda på Noors Slott utsedd till bästa konferensanläggning i Sverige på bemötande & gästservice 2016!

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

31 maj 2018 i Sthlm:
Vip & Meeting X-press »

Till Informus Facebook