Antal träffar: 1

Golfbaren Allén

Västra Götalands län - Stockholm

Allmänt

 

Konferens

 

Boende

 

Restaurang

75

Fest

75

Julbord

 

Aktivitet

150

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Ingen sommar utan Golfbaren!

Välkommen till Alléns somrigaste oas! MINIGOLF PÅ RIKTIGT, SOMMARDRINKAR OCH BISTRO MED EN ÖMSINT HYLLNING TILL GOA GÖTEBORG.

Golfbaren Allén är Göteborgs nya heta minigolfbana. En putt från Avenyn mitt i Kungsparken!

MOS banaMinigolf OPEN Standard. Ett öppet landskap med fritt utformade banor direkt på konstgräs.

Banan har självklart fått sitt tema från omgivningen. Här möter du citat, bevingade ord och sångstrofer som alla vittnar om ”Goa Göteborg”.

Den nya minigolfen med bistro och uteservering är en perfekt plats att mötas och umgås på. Kan man tänka sig ett bättre läge, eller en mer naturlig mittpunkt?


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Vi väntar på fler uppgifter från Golfbaren Allén.

Boende

Vi väntar på fler uppgifter från Golfbaren Allén.

Restaurang

Slå dig ner under trädkronorna, njut av symbiosen mellan stadens puls och fåglarnas kvitter. Vår bistro är en tillflyktsort i stadens jäkt – perfekt som uppladdning eller en trevlig avrundning efter minigolfrundan.

I vår bistro kan du välja bland allt från delikata burgare och stenugnsbakade pizzor till hot dogs, wraps och bubblande drinkar. Luta dig tillbaka och njut på vår uteservering eller ta med dig kalaset till minigolfbanan. Med kreativitet och ständig förnyelse skapar våra kockar matupplevelser som matchar sommaren perfekt.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Boka en combo

Utmana chefen, sommarfiera affärslunchen eller lär känna kollegornas vinnarskallar på kick-offen. Minigolfen väntar på er! Tillsammans med mat, dryck, proffsiga spelvärdar och ett härligt sommarprunk ger vi er The Minigolf Experience.

Oavsett om det handlar om en kickoff, afterwork eller möhippa, konferens eller kalas med tjocka släkten är Golfbaren med på noterna. Vi kan ordna alla typer av minigolfupplevelser för små till stora sällskap. För att göra det enkelt för er har vi satt ihop ett gäng combos, som ni kan läsa mer om här: www.golfbarenallen.se/combos. Ingen som känns helt rätt? Hör av er så skräddarsyr vi något som passar just er. Vi styr upp events för grupper på upp till 144 personer.


Kapacitet

Vi erbjuder

Julbord

Vi väntar på fler uppgifter från Golfbaren Allén.

Aktiviteter

Stämpla ut från jobbet och in på sommarfesten hos Golfbaren! 

Glöm alla dina fördomar om minigolf. Det här är något helt annat. Golfbaren är sommar, maximys och riktigt vass minigolf med banor utformade av en tvåfaldig världsmästare. Själ, expertis, kvalitet och hjärta – lägg till stämningsfull miljö, bistro, sommardrinkar och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience. Utmana chefen, tävla mot släkten eller fira kalaset hos oss! Golfbaren är mötesplatsen för allt från kompisgänget till sommarfesten och AW-hänget. 

Vi har inom företaget över 10 års erfarenhet av att arrangera uppskattade företagskvällar på minigolfbanor.

Ta chansen och pröva något nytt, vi ordnar det mesta, allt från enkelt minigolfspel till konferens och lounge.

Minigolf är en perfekt aktivitet för en grupp på ca 10-100 personer. Alla kan vara med, det är socialt och avkopplande, lekfullt och tävlingsinriktat beroende på vad ni önskar.

Vår goda mat, samt att vi har alkoholrättigheter på hela minigolfbanan, skapar en trevlig social inramning utöver det vanliga.


Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Essinge Konferenscenter 

Boka din egna oas! Vår ö ligger mitt i Stockholm med underbar utsikt och natur. Konferera i lugn och ro och ta gärna kaffet på bryggan!

Buustamons Fjällgård 

Konferera i genuin och kreativ fjällmiljö 732 möh och låt kockarna förbereda fantastiska måltider i en av med en av Åres bästa restauranger.

Läs mer »

Nynäs Havsbad 

HÖSTMÖTET MED SPA-KÄNSLA. Konferens i oktober och november? Vi inkl ett spakit för ni ska njuta lite extra efter ert möte. Pris fr 2.295kr/person.

Läs mer »

Swing by Golfbaren 

Ta konferensen till nya höjder på Swing! Boka er konferens i härlig 30-tals miljö. Boka här och få 20% rabatt på en heldagskonferens!

Läs mer »

S:ta Maria Konferens 

Vi erbjuder kreativ miljö, förstklassig teknik, god mat och personlig service. Välkomna!

Läs mer »

Hagaberg kurs & konferens 

Vår stora vackra park ger lugn & ro till konferensen. Njut av vår kvalitetsmiljö endast 30 min från Sthlm centrum med bil el tåg. Gratis parkering.

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

26 sep i Gbg:
Möteskulturdagen »

27 sep i Sthlm:
Countryside Meetings »

12 okt i Lund:
Möteskulturdagen »

22 okt i Sthlm:
Möteskulturdagen »

9 nov i Sthlm:
Större Möten & Event »

Till Informus Facebook