Antal träffar: 1

Jönköpings Hotell & Konferens

Jönköpings län - Jönköping

Allmänt

 

Konferens

310

Boende

200

Restaurang

100

Fest

300

Aktivitet

100

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Det är en modern anläggning, unik i sitt slag som hotell och konferenshotell, kombinerat med en stor avdelning för friskvård och rehabilitering. Här kan Du nyttja gymnastiksal, ångbastu, gym och mycket annat. Utöver rymliga, bekväma rum och moderna konferenslokaliteter har vi ett utmärkt kök. 

MÖTEN PÅ ETT PERSONLIGARE PLAN

Kongress, kick-off eller en informell kopp kaffe? Jönköpings Hotell & Konferens är det familjeägda konferenshotellet med mötet i fokus. Vi har samlat mötesrum, mat, logi och relax bekvämt under ett och samma tak, en kort drive från A6 Golfklubb. Eftersom ett lyckat möte börjar med ett personligt bemötande har du vår fulla uppmärksamhet, varje gång. Våra kunder väljer ju allt som oftast att komma tillbaka, både i jobbet och privat. Väl mött!


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

När Ni vill arrangera stor kongress, konferens, kick-off, säljträff eller ett effektivt personal- eller kundmöte så står vi till Ert förfogande.

Vår ambition är att Era konferensdagar här ska bli till en trevlig vistelse. Kanske vill ni även passa på att spela en golfrunda på den närliggande golfbanan eller ta del utav friskvårdsavdelningens utbud. Vad Ni än väljer att göra så ser vår trevliga personal fram emot Ert besök.


Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

Oavsett om du gästar oss som privatperson, företagskund eller golfare så vill vi att mötet med oss ska vara en positiv och personlig upplevelse. Vårt lugna, naturnära läge med bara ett stenkast till shopping på A6 Center eller golf på A6 Golfklubb gör att vårt hotell är ett populärt övernattningsval för alla typer av besökare. Hos oss får du också mervärden i form av gratis tillgång till pool och gym - för att inte tala om fri parkering! Du väljer mellan 60 rymliga rum på 38 kvadratmeter som alla kan användas som enkel-, dubbel-, trebädds- eller fyrbäddsrum. Rummen som består av ett sovrum och ett vardagsrum passar även bra för familjer. Alla rum har egen ingång med förråd för förvaring av t.ex golfbagar samt egen altan, alternativt balkong. Stort badrum med dusch, tv och kylskåp. Det är bara att krypa ner mellan välmanglade lakan och slappna av. Dröm sött!


Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Restaurang

Vår restaurang erbjuder en ljus och luftig lokal i modern miljö med stort utbud av vällagad mat och de bästa drycker. Hjärtlig och personlig service gör besöket än bättre.

Konferens & större sällskap

Måltiderna är viktiga. Vi komponerar dem för att Ni ska njuta och känna största välbefinnande. Restaurangchefen med personal hälsar er hjärtligt välkomna till bords!


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Fest/Event

Festen är guldkanten i vårt jobb. Vi har lång erfarenhet av stora och små arrangemang - från konferenser till bröllop, cocktailpartyn och intima avsmakningsmiddagar. Vår rutin och dina idéer är utgångspunkten för festkonceptet - med hjälp av våra samarbetspartners inom inredning, miljöskapande och event kan vi dessutom rama in din fest så att den blir något alldeles extra.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Aktiviteter

Variation är hemligheten bakom ett lyckat möte.

Vi kan erbjuda en rad olika aktiviteter som utmanar hjärnan och ger kroppen mer än bara en bensträckare. Perfekt för teambuilding, kundträff och konferens!

Som konferensgäst har du självklart också tillgång till vår relaxavdelning med uppvärmd pool, ångbastu, bastu och gym. Närheten till A6 Golfklubb gör det också möjligt att inkludera en golfrunda i konferenspaketet på ett smidigt och prisvärt sätt.

Vi har kontakter och erfarenhet för alla typer av aktiviteter, allt från sumobrottningen och kuddkrig, till segway och mordgåtor. Så tveka inte att fråga oss om ni har speciella önskemål.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Citykonferensen Ingenjörshuset 

Konferera mitt i Stockholm city med bästa läget!

Söderarm Fyren i Ålandshav 

Söderarm - den unika platsen för konferens, dina VIP-kunder, födelsedagen m.m.

Läs mer »

Wisby Strand Congress & Event Gotland 

Välkommen till Sveriges vackraste mötesplats! Precis vid havet, mitt i Visby och med plats för 1000 personer. Gotland är nära!

Läs mer »

Vildmark i Värmland 

Investera för framtidens lag och boka en konferens för alla sinnen.

Läs mer »

Noors Slott 

Konferera avskilt 15 min från Arlanda på Noors Slott utsedd till bästa konferensanläggning i Sverige på bemötande & gästservice 2016, 2017 & 2018!

Läs mer »

Körunda Hotell 

Boka helpension för min 20 pers så bjuder vi på transport T&R Sthlm–Körunda. Här har du allt i ett hus med vacker natur bara 30 minuter från Sthlm.

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

4 apr 2019 i Göteborg:
Mötesplats Västkusten »

25 apr 2019 i Malmö:
Let’s Meet in Skåne »

17 maj 2019 i Uppsala:
Kunskapsdagarna »

13 jun 2019 i Stockholm:
Möten och mingel »

Till Informus Facebook