Antal träffar: 1

Quality Hotel Sundsvall

Västernorrlands län - Sundsvall

Allmänt

 

Konferens

841

Boende

439

Restaurang

600

Fest

600

Julbord

350

Aktivitet

300

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

På Quality Hotel Sundsvall finns något för alla! Hotellets alla 201 rum och lobbybaren q.bar renoverades i början av 2013 och erbjuder en modern avslappnad atmosfär. Med 3000 m² konferensyta, mycket nöje och moderna restauranger är anläggningen en av de mest kompletta i Sundsvall.

På konferensvåningen finns sjutton ljusa och moderna konferens- och grupprum. Utöver det erbjuder vi även Filmstadens åtta salonger och rymliga foajé under dagtid – perfekta för föreläsningar och seminarier. Filmstaden finns på entréplan i samma hus.

Med restauranglokaler på två våningar har vi ett stort nöjesutbud kombinerat med möjligheten att i all enkelhet sitta ner, koppla av och umgås över en bit mat och dryck.

Vi finns centralt i Sundsvall med gångavstånd till både tåg och buss. I direkt anslutning till hotellet finns varmgarage med hiss direkt upp till hotellvåningarna, ett stort plus för ett hotell med cityläge.

Quality Hotel Sundsvall ligger ett par minuters promenad från Sundsvalls vackra stenstad med all shopping och service som kan önskas.
Vi hyr även ut lokaler i det vackert belägna Folkets Park och Tonhallen där möjligheterna är oändliga. Folkets Park och Tonhallen ligger mellan innerstan och Mittuniversitetet.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Quality Hotel Sundsvall är ett modernt hotell med konferensvåning för stora och små konferenser. Vi finns centralt i Sundsvall med parkeringsgarage i direkt anslutning till hotellet. .

Alla konferensrum är ljusa med stora/många fönster. Ljuset håller deltagarna pigga längre på dagen. Alla lokalerna har trådlöst internet och dataproj alternativt smarta tv-skärmar i de små lokalerna. Ett flertal lokaler har smartboard.

I samma hus som hotellet finns även Filmstaden Sundsvall. Dagtid ingår de moderna biosalongerna i vårt konferensutbud. Perfekta för föreläsningar mm.

Vår restaurang Aveny tar emot 600 sittande gäster, restaurangen går även att boka för egna nöjesarrangemang. Hotellet är centralt beläget med gångavstånd till tåg och buss och parkeringsgarage i källaren.

Hotellet förmedlar även konferenslokalerna i Folkets Park och Tonhallen, en konsert- och kongresshall med 841 platser. Folkets Park med Tonhallen är naturskönt beläget mellan innerstan och Mittuniversitetet, ca 1 km från innerstans hotell.

Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

Quality Hotel Sundsvall är beläget i centrala Sundsvall, ca 3 min promenad från Sundsvalls fina citykärna, stenstan.

Hotellet har 201 rum, samtliga renoverade i början av 2013, stor konferensvåning, sköna lobbybaren q.bar och parkeringsgarage. Samtliga rum är försedda med trådlöst bredband.

Till flygbussen är det 50 meter, till tågstationen är det 500 meter och för dig som åker bil har vi ett varmgarage under huset.

Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Restaurang

~ AVENY ~
Abonnera Aveny med dess krogar i olika storlekar för företagsfester och dylikt! I Aveny får vi plats med ca 600 ätande. Melody Lounge passar utmärkt för minglingar och buffé för upp till 200 personer. Häftiga Rockbaren är perfekt för minglingen för 20-40 personer. Tala om vad du har tänkt för tema, prisklass, funktion eller andra idéer så jobbar vi fram en bra meny tillsammans.

~ q.bar ~
I direkt anslutning till hotellfoajén ligger vår sköna lobbybar q.bar. Menyn varierar från barmeny till trerätters á la carte rätter. Den naturliga samlingsplatsen att börja eller avsluta kvällen på.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

~ AVENY ~
Abonnera Aveny med dess krogar i olika storlekar för företagsfester och dylikt! I Aveny får vi plats med ca 600 ätande. Melody Lounge passar utmärkt för minglingar och buffé för upp till 200 personer. Häftiga Rockbaren är perfekt för minglingen för 20-40 personer. Tala om vad du har tänkt för tema, prisklass, funktion eller andra idéer så jobbar vi fram en bra meny tillsammans.

~ q.bar ~
I direkt anslutning till hotellfoajén ligger vår sköna lobbybar q.bar. Menyn varierar från barmeny till trerätters á la carte rätter. Den naturliga samlingsplatsen att börja eller avsluta kvällen på.


Kapacitet

Vi erbjuder

Julbord

JULBORD med bandet Månsson Allstars med gästartister som Nanne Grönwall, Jan Johansen och Mikael Rickfors.

Klassisk buffé kryddad med härlig show, ett nöje för alla. Dörrarna öppnas (insläpp julbord) kl 18.30. Show cirka 21:00.

Datum & underhållning:
1 december: Månsson Allstar med Jan Johansen och Mikael Rickfors
2 december: Månsson Allstar med Jan Johansen och Mikael Rickfors
8 december: Månsson Allstar med Jan Johansen
9 december: Månsson Allstar med Jan Johansen
15 december: Månsson Allstar med Jan Johansen och Nanne Grönwall
16 december: Lasse Stefanz med konferencier Thomas Deutgen

Pris julbord + underhållning:
695 kr inkl. moms.

Passa på att boka även logi i samband med kvällen!
Boka på 060-16 00 02.


Kapacitet

Vi erbjuder

Öppettider

Kontakta

Aktiviteter

Vuxna vill också ha roligt när de träffas, oavsett det är på jobbet eller på konferens.

Vi har både aktiviteter i egen regi samt samarbetspartners. Här följer några smakprov:

Vip-bio
En egen salong med egen vald film! Er kundträff eller personalaktivitet kan knappast kännas mer exklusiv. Ni sätter själva ribban – gör det premiärfestligt med champagne och snittar, ät en trerätters middag eller bjud helt enkelt på godisregn, popcorn och läsk – vad ni än väljer blir det en helfestlig tillställning.

Musikkrysset
Lättsam och underhållande aktivitet. I spontana lag tävlar ni i allehanda musikkunskaper för att fylla en ordfläta. Genomförs av erfaren musiker med sång och gitarr. Passar utmärkt i samband med en fördrink eller som trevligt inslag i middagen. Plats: på anläggningen. Tidsåtgång: 1 tim. Antal: 10-100 pers. Pris 1250:- + 165 kr/pers.

Stadsvandring eller takvandring
Sundsvall stads historia är en stor och spännande skatt att ta del av. Följ med våra guider på en traditionell stadsvandring eller en unik och kittlande takvandring. För mer info se www.upplevmer.se. Tidsåtgång: ca. 1-2 tim. Pris stadsvandring:1.875 kr / guide + 65 kr /pers. Antal 5-100 pers. Pris takvandring: 500 kr/pers. Antal 10-30 pers

Antikt eller bara gammalt?
Hett ämne att tävla i! Gissa, klura och fundera kring gamla prylars värde, ålder och användning. Kunskap blandas med vilda chansningar. Ämnet är antika och kuriosa föremål och övningen leds av en hängiven expert som genom en auktion till slut korar den slutliga segraren som förutom äran får med sig ett fint pris. Tidsåtgång: 1,5 tim. Antal: 8-50 pers.

Lekfulla kamper?
En lättsam och lekfull aktivitet där skrattet står i fokus. Kämpa lagvis i klassiska och mer eller mindre galna kampgrenar där alla kan delta efter bästa förmåga. Genomförs ute. Tidsåtgång: 1-1,5 timme. Antal: 10-100 pers

Kommunikationsövningar
– I denna aktivitet söker vi förståelse för hur olikavi människor kan uppfatta budskap. Detta genom att gruppen tillsammans med en handledare får ta sig an lättsamma och roliga övningar där lyhördhet och kommunikation är viktiga förutsättningar för att lyckas. Genomförs med fördel utomhus. Tidsåtgång: 2 tim. Antal: 7-40 pers.

Vill ni ha dans, trubadur eller annan underhållning hjälper vi gärna till att boka det specifikt åt er.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Stora Brännbo Konferens och Hotell 

Välkommen till Stora Brännbo i Sigtuna -15 minuter från Stockholm-Arlanda. Spa och Gym.

Hällsnäs 

Hällsnäs ligger vid Landvettersjön, mellan Göteborg och Landvetter flygplats. Erbjudande: dagkonferens 440 kr/pp. Nybokningar med genomförande i maj.

Läs mer »

Skogshem & Wijk Meetings|Events 

Hur står det till med Företagets hjärta? Få starthjälp genom en hälsokonferens.

Läs mer »