Antal träffar: 1

Quality Hotel Sundsvall

Västernorrlands län - Sundsvall

Allmänt

 

Konferens

841

Boende

439

Restaurang

600

Fest

600

Aktivitet

300

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

På Quality Hotel Sundsvall finns något för alla! Hotellets alla 201 rum och lobbybaren q.bar renoverades i början av 2013 och erbjuder en modern avslappnad atmosfär. Med 3000 m² konferensyta, mycket nöje och moderna restauranger är anläggningen en av de mest kompletta i Sundsvall.

På konferensvåningen finns sjutton ljusa och moderna konferens- och grupprum. Utöver det erbjuder vi även Filmstadens åtta salonger och rymliga foajé under dagtid – perfekta för föreläsningar och seminarier. Filmstaden finns på entréplan i samma hus.

Med restauranglokaler på två våningar har vi ett stort nöjesutbud kombinerat med möjligheten att i all enkelhet sitta ner, koppla av och umgås över en bit mat och dryck.

Vi finns centralt i Sundsvall med gångavstånd till både tåg och buss. I direkt anslutning till hotellet finns varmgarage med hiss direkt upp till hotellvåningarna, ett stort plus för ett hotell med cityläge.

Quality Hotel Sundsvall ligger ett par minuters promenad från Sundsvalls vackra stenstad med all shopping och service som kan önskas.
Vi hyr även ut lokaler i det vackert belägna Folkets Park och Tonhallen där möjligheterna är oändliga. Folkets Park och Tonhallen ligger mellan innerstan och Mittuniversitetet.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Quality Hotel Sundsvall är ett modernt hotell med konferensvåning för stora och små konferenser. Vi finns centralt i Sundsvall med parkeringsgarage i direkt anslutning till hotellet. .

Alla konferensrum är ljusa med stora/många fönster. Ljuset håller deltagarna pigga längre på dagen. Alla lokalerna har trådlöst internet och dataproj alternativt smarta tv-skärmar i de små lokalerna. Ett flertal lokaler har smartboard.

I samma hus som hotellet finns även Filmstaden Sundsvall. Dagtid ingår de moderna biosalongerna i vårt konferensutbud. Perfekta för föreläsningar mm.

Vår restaurang Aveny tar emot 600 sittande gäster, restaurangen går även att boka för egna nöjesarrangemang. Hotellet är centralt beläget med gångavstånd till tåg och buss och parkeringsgarage i källaren.

Hotellet förmedlar även konferenslokalerna i Folkets Park och Tonhallen, en konsert- och kongresshall med 841 platser. Folkets Park med Tonhallen är naturskönt beläget mellan innerstan och Mittuniversitetet, ca 1 km från innerstans hotell.

Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

Quality Hotel Sundsvall är beläget i centrala Sundsvall, ca 3 min promenad från Sundsvalls fina citykärna, stenstan.

Hotellet har 201 rum, samtliga renoverade i början av 2013, stor konferensvåning, sköna lobbybaren q.bar och parkeringsgarage. Samtliga rum är försedda med trådlöst bredband.

Till flygbussen är det 50 meter, till tågstationen är det 500 meter och för dig som åker bil har vi ett varmgarage under huset.

Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Färdiga paket

Restaurang

~ AVENY ~
Abonnera Aveny med dess krogar i olika storlekar för företagsfester och dylikt! I Aveny får vi plats med ca 600 ätande. Melody Lounge passar utmärkt för minglingar och buffé för upp till 200 personer. Häftiga Rockbaren är perfekt för minglingen för 20-40 personer. Tala om vad du har tänkt för tema, prisklass, funktion eller andra idéer så jobbar vi fram en bra meny tillsammans.

~ q.bar ~
I direkt anslutning till hotellfoajén ligger vår sköna lobbybar q.bar. Menyn varierar från barmeny till trerätters á la carte rätter. Den naturliga samlingsplatsen att börja eller avsluta kvällen på.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

~ AVENY ~
Abonnera Aveny med dess krogar i olika storlekar för företagsfester och dylikt! I Aveny får vi plats med ca 600 ätande. Melody Lounge passar utmärkt för minglingar och buffé för upp till 200 personer. Häftiga Rockbaren är perfekt för minglingen för 20-40 personer. Tala om vad du har tänkt för tema, prisklass, funktion eller andra idéer så jobbar vi fram en bra meny tillsammans.

~ q.bar ~
I direkt anslutning till hotellfoajén ligger vår sköna lobbybar q.bar. Menyn varierar från barmeny till trerätters á la carte rätter. Den naturliga samlingsplatsen att börja eller avsluta kvällen på.


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

Vuxna vill också ha roligt när de träffas, oavsett det är på jobbet eller på konferens.

Vi har både aktiviteter i egen regi samt samarbetspartners. Här följer några smakprov:

Vip-bio
En egen salong med egen vald film! Er kundträff eller personalaktivitet kan knappast kännas mer exklusiv. Ni sätter själva ribban – gör det premiärfestligt med champagne och snittar, ät en trerätters middag eller bjud helt enkelt på godisregn, popcorn och läsk – vad ni än väljer blir det en helfestlig tillställning.

Musikkrysset
Lättsam och underhållande aktivitet. I spontana lag tävlar ni i allehanda musikkunskaper för att fylla en ordfläta. Genomförs av erfaren musiker med sång och gitarr. Passar utmärkt i samband med en fördrink eller som trevligt inslag i middagen. Plats: på anläggningen. Tidsåtgång: 1 tim. Antal: 10-100 pers. Pris 1250:- + 165 kr/pers.

Stadsvandring eller takvandring
Sundsvall stads historia är en stor och spännande skatt att ta del av. Följ med våra guider på en traditionell stadsvandring eller en unik och kittlande takvandring. För mer info se www.upplevmer.se. Tidsåtgång: ca. 1-2 tim. Pris stadsvandring:1.875 kr / guide + 65 kr /pers. Antal 5-100 pers. Pris takvandring: 500 kr/pers. Antal 10-30 pers

Antikt eller bara gammalt?
Hett ämne att tävla i! Gissa, klura och fundera kring gamla prylars värde, ålder och användning. Kunskap blandas med vilda chansningar. Ämnet är antika och kuriosa föremål och övningen leds av en hängiven expert som genom en auktion till slut korar den slutliga segraren som förutom äran får med sig ett fint pris. Tidsåtgång: 1,5 tim. Antal: 8-50 pers.

Lekfulla kamper?
En lättsam och lekfull aktivitet där skrattet står i fokus. Kämpa lagvis i klassiska och mer eller mindre galna kampgrenar där alla kan delta efter bästa förmåga. Genomförs ute. Tidsåtgång: 1-1,5 timme. Antal: 10-100 pers

Kommunikationsövningar
– I denna aktivitet söker vi förståelse för hur olikavi människor kan uppfatta budskap. Detta genom att gruppen tillsammans med en handledare får ta sig an lättsamma och roliga övningar där lyhördhet och kommunikation är viktiga förutsättningar för att lyckas. Genomförs med fördel utomhus. Tidsåtgång: 2 tim. Antal: 7-40 pers.

Vill ni ha dans, trubadur eller annan underhållning hjälper vi gärna till att boka det specifikt åt er.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Uppsala Konsert & Kongress - UKK 

Endast 18 minuter från Arlanda, här kan du erbjuda dina gäster en miljö och en arkitektur som inte liknar någon annan. Varmt välkomna!

Hotell Fars Hatt 

I behaglig miljö, erbjuder Fars Hatt, bästa möjliga förutsättningar för en lyckad konferens.

S:ta Maria Konferens 

Vi erbjuder kreativ miljö, förstklassig teknik, god mat och personlig service. Välkomna!

Läs mer »

Taxinge Slott 

Erbjudande ~ Dagkonferens på slottet 476:-/p. Lokal, kaffe, lunch, kaffe med underbara bakverk. Resan Sthlm-Taxinge Slott tar mindre än 1 timme!

Läs mer »

Hestraviken 

Power möte med måltider som i första hand ger energi och välbefinnande kombinerat med motionspass i den natursköna omgivningen vid Isaberg i Småland

Läs mer »

City Conference Centre - Folkets Hus & Norra Latin 

Sparka igång 2018 med en Kickoff! - från 499 kr ex moms / person

Läs mer »

Balingsholm 

På landet mitt i stan! Vid sjön Trehörningen ligger Huddinges konferenspärla Balingsholm. 16 km söder om Stockholms city eller 20 min om vi räknar tid

Aktuellt

MÖTEN & EVENTS-mässan

Skriv ut ditt kostnadsfria entrékort till Möten&Events i Kista 21-22 feb »
Vi på Informus ställer ut såklart! Kom och träffa oss i vår monter! Klicka för att registrera dig och få ditt entrékort »

KALENDER

8 feb 2018 i Göteborg:
Mötesplats Västkusten »

21-22 feb 2018 i Stockholm:
Möten & Event »

23 mar 2018 i Stockholm:
Citymeetings »

20 apr 2018 i Malmö:
Möten i Skåne »

Till Informus Facebook