Antal träffar: 1

Konferens Spårvagnshallarna

Stockholms län - Stockholm

Allmänt

 

Konferens

130

Boende

 

Restaurang

360

Fest

360

Aktivitet

500

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Konferens Spårvagnshallarna är en av Stockholm citys mest moderna dagkonferenscenter, byggt för en tid då närhet, effektivitet och miljö värderas högt.

Beläget mitt i Stockholm city, perfekt för er som vill konferera centralt. Kommunikationerna hit är de bästa och stadens varierande utbud av nöjen, kultur och shopping, finner ni precis utanför dörren.

I tekniskt välutrustade trendiga konferenslokaler skapas grunden för våra kunders lyckade möten och konferenser.

Här finns alla möjligheter. Konferens, dagkonferens, kundevent, minimässa, utställning eller festvåning för 300 personer. Låt oss ta hand om er nästa konferens.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Konferens Spårvagnshallarna erbjuder 10 olika konferenslokaler med plats för upp till 130 personer. Hos oss möter du en miljö där ljus, rymd, harmoniska färgval och den rätta tekniken ramar in ett effektivt möte.

Full koncentration under en längre tid kräver funktionella och ergonomiskt riktiga möbler med bra stöd för ryggen, gott om utrymme för benen och ordentligt med plats. Vi har valt möbler med stor omsorg och högt ställda krav. Bekväma möbler, som med sin form och sina färger är sköna både för kroppen och för ögat.

Spårvagnen är en modern hörsal med plats för max 130 personer. Lokalen är uppbyggd med ett sluttande golv och en upphöjd scen. Spårvagnen är nästan helt kvadratisk till formen vilket gör att alla ser och hör varandra bra.

Den här lokalen erbjuder en professionell miljö och är perfekt för seminarier, kundevent, debatter och liknande. I anslutning finns garderob och en rymlig mingelyta för kaffepauser, ett glas vin eller en mindre kvällsbuffé.

Perrongen passar perfekt för ett kundevent, seminarium eller utbildning. Ytan är ca 100 kvm vilket ger möjlighet till en mängd möbleringsalternativ. Bekväma stolar gör att man sitter skönt en hel dag.

Biljetten är en bra lokal för effektiva ledningsgruppmöten, utbildningar och kundträffar.  I direkt anlutning finns en rymlig mingelyta för kaffepauser, ett glas vin eller mindre mingelbuffé.

Stinsen är vårt kreativa rum med sköna fåtöljer i sköna färger. Konferera bland härliga draperingar i härliga färger.

Utställningsyta - Atriumgård
Redan i entrén till Konferens Spårvagnshallarna möts ni av en modern och spännande arkitektur som präglas av ljus och rymd. Detta är hjärtat av Spårvagnshallarna och det imponerande glastaket på 22 meters höjd släpper in ljus, året om.

På Atriumgården anordnar vi alla typer av evenemang. Minimässor, utställningar, banketter eller debatter. Efter en intensiv dags konfererande kan det vara välförtjänt med en läcker buffé eller en sittande middag vid dukade bord. En italiensk trattoria med levande musik eller en karibisk afton med läckra drinkar. Möjligheterna är många.


Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

Vi väntar på fler uppgifter från Konferens Spårvagnshallarna.

Restaurang

Under en konferens är den goda maten en viktig komponent. En smakrik och välkomponerad meny är en självklarhet. Våra luncher och middagar serveras på den ljusa Atriumgårdens övre del


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Spårvagnshallarna erbjuder festvåning, eventlokaler och möjligheter att arrangera allt från öppna seminarier, utställningar och minimässor till personalfester, kundevent och banketter - mitt i Stockholm city.

I hjärtat av Konferens Spårvagnshallarna finner du Atriumgården. Med 22 meters höjd till glastaket som släpper in dagsljus eller månsken ger den en fantastisk inramning till ditt event. Här ryms upp till 300 sittande gäster.

På Spårvagnshallarna är möjligheterna många. Kanske vill ni avsluta arbetsdagen med en välsmakande buffé. Eller ha en komplett middagsbankett med underhållning och dans.
Vi kan även erbjuda olika teman, t ex en karibisk afton eller förvandla hela atriumgården till en italiensk trattoria.

Kontakta oss gärna för att diskutera olika möjligheter!


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

Vi väntar på fler uppgifter från Konferens Spårvagnshallarna.

Kapacitet

Karta

Tel: 08-15 22 44
Centralbokn: 08-15 22 44

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Sure Hotel Collection by Best Western Hotel Svea 

Hotel Svea - Där himlen möter havet blir mötena kreativare!

Hässleholm Kulturhus 

Moderna lokaler som passar de flesta typer av konferenser och arrangemang. Röda salongen, som är den största, rymmer upp till 400 personer.

Läs mer »

Munkvikens Lägergård 

Lunch-till-lunchkonferens 995:-/person.Ta med dina kollegor till en fantastisk miljö där skogen möter havet.

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

31 jan 2019 i Helsingborg:
Meeting X-press »

Till Informus Facebook