Mässor i hotell- & mötesbranschen

Mässor - inspirationsplats för dig som bokar och arrangerar möten, fest & event

På denna sida har vi gjort en översikt över mässor med koppling till möten, konferenser, fest, event, hotell och turism. Informus ställer ut på vissa av mässorna och på en del av dem har vi också en samlingsmonter där vi har med oss representanter från olika hotell och mötesanläggningar. Om du arbetar på en anläggning och vill ställa ut tillsammans med oss, kan du läsa mer om det här »


24 sep i Sthlm:
Countryside Meetings »

Countryside Meetings - Med naturen runt hörnet
Countryside Meetings fokuserar på möten utanför storstaden och lugnet nära naturen. Som besökare har du möjlighet att bekanta dig med våra fantastiska slott, herrgårdar, gästgiverier, hotell och kursgårdar som finns runt om i landet. På plats denna dag är runt 40 stycken utvalda konferens- och mötesanläggningar.

Datum: 24 september
Tid: 11.00 – 15.00
Plats: Bryggarsalen, Odenplan, Stockholm


3 okt 2019 i Sthlm:
Travelworld »

Välkommen till Travel World 2019!
Här möter du och dina kollegor engagerade representanter från destinationer, kvalitativa konferens- och kongressanläggningar, hotell, transport, kommunikation och tjänsteföretag. Vi bjuder in till en inspirerande dag för dig som vill bli uppdaterad, få inputs, tips, erbjudanden och en dos av kunskap om högaktuella rese- och mötesämnen.

Datum: 3 oktober 2019
Plats: Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
Tid: 11.00-16.00


23 okt 2019 i Uppsala:
Meeting X-press »

Meeting X-press Uppsala - tidseffektivt och affärsdrivande
Meeting X-press är ett business-speedmeeting event, som är glatt och seriöst på en och samma gång. Meeting X-press är ingen traditionell mässa utan ett event med färre medverkande mötesföretag och inbjudna besökare. Du kommer att få några minuter till bords med samtliga medverkande mötesföretag. Här erbjuds du fantastiska möjligheter att ställa frågor och få inspiration inför era kommande konferenser och aktiviteter.

Datum 23 oktober
Plats The Bishop Arms – Elite Hotel Academia
Tid prel. 08.30 – 11.30


6 nov 2019 i Sthlm:
Större Möten & Event »

Större Möten & Event - På Downtown Camper by Scandic
En mässa för dig som planerar, bokar, köper eller arrangerar större konferenser, kongresser och event! På Större Möten & Event träffar du Sveriges ledande hotell och mötesplatser, kongressanläggningar, arenor, fest- och eventlokaler, conventionbyråer och destinatonsbolag många som har kapacitet för deltagare. Låt dig inspireras i en personlig och avslappnad miljö.

Datum 6 november 2019
Tid 15.00 – 18.00
Plats Downtown Camper by Scandic


13 nov 2019 i Umeå:
Mötesplats Norrland 2019 »

Mötesplats Norrland 2019 - Norrländska smaker
Vi bjuder in dig som bokar konferenser, möten och events till ett fantastiskt event fyllt av inspiration, tips och råd. På plats träffar du utvalda mötesaktörer från regionen. Mingla bland Norrlands mest intressanta och expansiva mötesanläggningar och låt dig inspireras av alla spännande nyheter som är på gång.

Datum 13 november
Plats P5, Umeå


19 nov 2019 i Gbg:
Meeting X-press »

Meeting X-press Göteborg - Speedmeeting i Göteborg
Meeting X-press är ett tidseffektivt och affärsdrivande koncept som ger dig som köper möten och konferenser en unik möjlighet att gå på djupet med framtida mötesleverantörer. Vi bjuder på en härligt god frukost samtidigt som du till bords träffar våra utvalda anläggningar och hotell. Varmt välkommen.

Datum 19 november
Plats Scandic Rubinen, Göteborg
Tid prel. 09.00 – 12.00


Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Sure Hotel Collection by Best Western Hotel Svea 

Hotel Svea - Där himlen möter havet blir mötena kreativare!

Aktuellt

KALENDER

24 sep i Sthlm:
Countryside Meetings »

3 okt 2019 i Sthlm:
Travelworld »

23 okt 2019 i Uppsala:
Meeting X-press »

6 nov 2019 i Sthlm:
Större Möten & Event »

13 nov 2019 i Umeå:
Mötesplats Norrland 2019 »

19 nov 2019 i Gbg:
Meeting X-press »

Till Informus Facebook