Mässor i hotell- & mötesbranschen

Mässor - inspirationsplats för dig som bokar och arrangerar möten, fest & event

På denna sida har vi gjort en översikt över mässor med koppling till möten, konferenser, fest, event, hotell och turism. Informus ställer ut på många av mässorna och på en del av dem har vi också en samlingsmonter där vi har med oss representanter från olika hotell och mötesanläggningar.

Om du arbetar på en anläggning och vill ställa ut tillsammans med oss, kan du läsa mer om det här »

Kista
22-23 februari 2017 - Möten & Events

Nordens största och absolut bästa mötesplats för dig som vill ta dina möten, event och konferenser till en helt ny nivå! Ett besök på Möten & Events är ett unikt tillfälle att inspireras och se möjligheterna att effektivisera, digitalisera och utveckla ditt företags möten och konferenser. Lyssna på över 100 talare av världsklass, nätverka med 6000 kollegor och träffa närmare 250 ledande leverantörer – allt under ett och samma tak.

Plats: Kistamässan, Stockholm

Mer om mässan: www.easyfairs.com

Stockholm
31 mars 2017 - City meetings Stockholm

Ett inspirationsfyllt event med fokus på effektiva dagkonferenser och citynära möten. Action Fairs bjuder exklusivt in dig som planerar, bokar, köper eller arrangerar möten och konferenser. Den 31 mars blir en halvdag fylld med inspiration och tips där våra utställare visar på möjligheterna och fördelarna med effektiva dagkonferenser och citynära möten. Under dagen lottas det ut fina priser. Det blir spännande föreläsningar, lunch, kaffe och eventet avslutas med en trevlig after work med musik, lite smått och gott att äta, samt vin, öl eller alkoholfri dryck efter önskemål. Låt dig inspireras av Stockholms bästa konferens- och mötesanläggningar och se till att utveckla ditt företags möten och konferenser.

Plats: Hötorget i Stockholm

Mer om mässan: www.actionfairs.se

Stockholm
18 apr 2017 - Årets Möteskock

En mässa med kulinarisk guldkant. En mindre mässa för dig som köper eller arrangerar konferenser och vill ha en kulinarisk guldkant på mötet. Här avgörs även tävlingen Årets Möteskock där Sveriges bästa kock på våra konferens- och mötesanläggningar koras. En mässa kryddad med en spännande tävling. Kan det bli bättre?

Plats: Inte klart ännu

Mer om mässan: www.actionfairs.se

Malmö
5 maj 2017 - Mötesplats Skåne

Mo¨ten i Skåne, den sja¨lvklara ma¨ssan fo¨r dig som vill na¨tverka och knyta nya kontakter med personer som bokar och arrangerar konferenser i so¨dra Sverige. Till mässan bjuder vi konferens- och mo¨tesbokare, assistenter, sekreterare men a¨ven bokningsbolag och eventmanagers. Uto¨ver mo¨tesko¨pare fra°n regionen beso¨ks ma¨ssan ocksa° av mo¨tesko¨pare fra°n Stockholm och Go¨teborg. Denna halvdag bjuder Möten i Skåne pa° na¨tverkande, intressanta inspirationsfo¨rela¨sningar och avslutas med en trevlig after work med sma°tt och gott att a¨ta samt vin, o¨l eller alkoholfritt. Ma¨ssan arrangeras i en behaglig och trevlig miljo¨ på Scandic Triangeln.

Plats: Scandic Triangeln i Malmö

Mer om mässan: www.actionfairs.se

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Sundby Gård 

Sundby Gårds Värdshus, Huddinge Erbjuder heldagskuvert för 595kr. Mat och anläggning med kvalitet. www.sundby-gard.se

Essinge Konferenscenter 

Boka idag, få 25% rabatt på valfri lokal vid valfritt tillfälle! Läs mer genom att följa länken.

Läs mer »

Aula Magna, Stockholms universitet 

I Aula Magna kan du anordna allt från de riktigt stora arrangemangen till de små seminarierna.

Just nu!

Överraska med en Alla hjärtans dag-vistelse

Romantiska paket »

Den 14 februari är dagen för dig som vill visa din kärlek till någon speciell. Vad kan passa bättre än att under våren resa bort en helg tillsammans och njuta av god mat och dryck, trevlig miljö och kanske även koppla av med lite spa eller relax.

Här hittar du färdiga romantiska paket »