Mässor i hotell- & mötesbranschen

Mässor - inspirationsplats för dig som bokar och arrangerar möten, fest & event

På denna sida har vi gjort en översikt över mässor med koppling till möten, konferenser, fest, event, hotell och turism. Informus ställer ut på många av mässorna och på en del av dem har vi också en samlingsmonter där vi har med oss representanter från olika hotell och mötesanläggningar.

Om du arbetar på en anläggning och vill ställa ut tillsammans med oss, kan du läsa mer om det här »

Stockholm
1-2 oktober 2016 - Resemässan TUR

TUR, Skandinaviens ledande mötesplats för resor, turism och möten arrangeras på Stockholm Waterfront Congress Centre. Utställarna är en blandning av länder, regioner, resebyråer, transportörer, hotell och aktivitetsarrangörer. På TUR Stockholm kommer du även att kunna ta del av TUR Deals™, dvs. erbjudanden i begränsat antal som bara kan köpas på plats på mässan.

Plats: Stockholm Waterfront

Mer om mässan: www.tur.se/Stockholm/Besokarinformation

Göteborg
7 oktober 2016 - Mötesplats Västkusten

Mötesplats Västkusten är ett inspirationsfyllt endagsevent med fokus på möten och konferenser på Västkusten. Action Fairs bjuder exklusivt in dig som planerar, bokar, köper eller arrangerar möten och konferenser. Under dagen lottas det ut fina priser i form av övernattningar, middagar och presentkort. Det blir spännande föreläsningar, lättare lunch, kaffe och eventet avslutas med en trevlig after work med lite smått och gott att äta, samt vin, öl eller alkoholfri dryck efter önskemål, allt kostnadsfritt.

Plats: Elite Park Avenue Hotel

Mer om mässan: www.actionfairs.se

Malmö
7 oktober 2016 - Meeting Live

Meeting Live Öresund – ett kundevent som erbjuder ett helt nytt sätt att mötas på. Meeting Live Öresund bygger på speeddating, där danska och svenska mötesplanerare genom förbokade möten får möjlighet att diskutera sitt konferensbehov direkt med hotell, konferensanläggningar och eventarrangörer. Affärssamtalen sker under avslappnade former i cirka 15 min och ger möjlighet till unikt anpassade tips inför nästa konferens, kickoff eller möte.

Mer om mässan: Meeting Live Malmö »

Göteborg
11 oktober 2016 - Travel World

Premiär för Travel World i Göteborg. Radisson Blu Scandinavia - mitt i stan', ett stenkast från Centralen, i en skön internationell miljö där business förenas med nöjen och events. Experience Meetings - spännande möteskoncept med förhöjd effektivitet och inte minst kreativitet. Travel World - allt för dig som bokar, köper, planerar och arrangerar resor, konferenser, kongresser och möten. Kostnadsfritt för dig som besökare. Vi vet att din tid är dyrbar. Därför samlar vi alla aktörer under ett och samma tak där du kan knyta värdefulla kontakter.

Plats: Radisson Blu Scandinavia

Mer om mässan www.travelworld.nu »

Stockholm
13 oktober 2016 - Travel World

Den 19:e upplagan av Travel World i Stockholm arrangeras på Haymarket by Scandic. Hotellet har premiär i maj 2016. Det blir Stockholms första hotellklassiker på decennier - det odödligt klassiska tillsammans med det härligt oväntade. Möjligheternas arena och en självklar scen för det djärva och kreativa Stockholm. Upplevelser du redan känner till och älskar, varvade med det helt otippade.

Plats: Haymarket by Scandic

Mer om mässan: www.travelworld.nu »

Stockholm
10 november 2016 - Större möten & konferenser

Låt dig inspireras i en personlig och avslappnad miljö. På Större Möten & Konferenser minglar du med utställare och representanter som gärna hjälper och vägleder dig inför er nästa stora konferens, kongress, event eller lansering.

Plats: Bryggarsalen

Mer om mässan: www.actionfairs.se »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Körunda Golf och Konferenshotell 

Personliga Körunda - MötesEnkelhet med känsla. Här hittar du allt i ett hus, endast 30 minuter ifrån Stockholm, omgiven av vacker natur. Välkommen!

Spar Hotel Gårda 

På Spar Hotel konfererar ni i en lugn och avspänd miljö. Vi hjälper gärna till, vi har mer än 15 års erfarenhet av att ordna konferenser. Välkommen!

Läs mer »

Bryggarsalen 

Letar du efter en unik, flexibel och citynära anläggning? Under Bryggarsalens tak finns stora möjligheter för grupper upp till 350p.

Läs mer »

Lotsstugan 

Konferera avskilt och ha Lotsstugans hela mötesanläggning exklusivt för er själva. Njut av obruten horisont och lokala läckerheter efter säsong,

Läs mer »

Buustamons Fjällgård 

Konferera i genuin och kreativ fjällmiljö 732 möh och låt kockarna förbereda fantastiska måltider i en av med en av Åres bästa restauranger.

Läs mer »

Sundby Gård 

Sundby Gårds värdshus i Huddinge, Huddinges pärna i unik naturskön vattenmiljö med erkänt bra kök och service. Ligger 20 minuter från Stockholm

Läs mer »

Sigtunahöjden Hotell och Konferens 

Boka höstens viktiga möten på Sigtunahöjden! Kom på tvådagarskonferens med mästerlig mat, spa och övernattning för fr. 3670 kr/p.

Läs mer »

KalmarSalen 

Byt ut er traditionella julaktivitet i år och boka in er till höstens rockigast krogshow på Kalmarsalen!

Läs mer »

S:ta Maria Konferens 

Vi erbjuder kreativ miljö, förstklassig teknik, god mat och personlig service. Välkomna!

Läs mer »

Utö Värdshus 

Julbordskonferens i yttersta havsbandet, upplev värdshusets mycket omtalade julbord med 150 delikatesser. Som en extra julklapp bjuder vi på lokalen.

Läs mer »

Pensionat Styrsö Skäret 

Gör er skärgårdskonferens till ett äventyr! Promenera i vackert landskap bland klippor & hav. Njut av god supé på romantiskt pensionat

Läs mer »