Mässor i hotell- & mötesbranschen

Mässor - inspirationsplats för dig som bokar och arrangerar möten, fest & event

På denna sida har vi gjort en översikt över mässor med koppling till möten, konferenser, fest, event, hotell och turism. Informus ställer ut på många av mässorna och på en del av dem har vi också en samlingsmonter där vi har med oss representanter från olika hotell och mötesanläggningar.

Om du arbetar på en anläggning och vill ställa ut tillsammans med oss, kan du läsa mer om det här »

Stockholm
31 mars 2017 - City meetings Stockholm

Ett inspirationsfyllt event med fokus på effektiva dagkonferenser och citynära möten. Action Fairs bjuder exklusivt in dig som planerar, bokar, köper eller arrangerar möten och konferenser. Den 31 mars blir en halvdag fylld med inspiration och tips där våra utställare visar på möjligheterna och fördelarna med effektiva dagkonferenser och citynära möten. Under dagen lottas det ut fina priser. Det blir spännande föreläsningar, lunch, kaffe och eventet avslutas med en trevlig after work med musik, lite smått och gott att äta, samt vin, öl eller alkoholfri dryck efter önskemål. Låt dig inspireras av Stockholms bästa konferens- och mötesanläggningar och se till att utveckla ditt företags möten och konferenser.

Plats: Hötorget i Stockholm

Mer om mässan: www.actionfairs.se

Stockholm
18 apr 2017 - Årets Möteskock

En mässa med kulinarisk guldkant. En mindre mässa för dig som köper eller arrangerar konferenser och vill ha en kulinarisk guldkant på mötet. Här avgörs även tävlingen Årets Möteskock där Sveriges bästa kock på våra konferens- och mötesanläggningar koras. En mässa kryddad med en spännande tävling. Kan det bli bättre? Det är nu fjärde året i följd som Sveriges bästa möteskock ska utses. Välkommen till ett event som är kostnadsfritt för dig som bokar, köper eller arrangerar konferenser på ditt företag. Som besökare bjuds du på mat, dryck och en rafflande matlagningsduell refererad av Carl Jan Granqvist. Upplev på plats när 24 av Sveriges bästa kockar gör upp om titeln årets Möteskock 2017. Låt dig inspireras av dofter, smaker och upplevelser som gör ditt nästa möte oförglömligt.

Plats: Aveqia, Tulegatan 11 Stockholm

Tid: 14-19.

Mer om mässan: www.actionfairs.se

Malmö
5 maj 2017 - Mötesplats Skåne

Möten i Skåne, den självklara mässan för dig som vill nätverka och knyta nya kontakter med personer som bokar och arrangerar konferenser i södra Sverige. Till mässan bjuder vi konferens- och mötesbokare, assistenter, sekreterare men även bokningsbolag och eventmanagers. Utöver mötesköpare från regionen besöks mässan också av mötesköpare från Stockholm och Göteborg. Denna halvdag bjuder Möten i Skåne på nätverkande, intressanta inspirationsföreläsningar och avslutas med en trevlig after work med smått och gott att äta samt vin, öl eller alkoholfritt. Mässan arrangeras i en behaglig och trevlig miljö på Scandic Triangeln.

Plats: Scandic Triangeln i Malmö

Mer om mässan: www.actionfairs.se

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Körunda Golf och Konferenshotell 

Personliga Körunda - MötesEnkelhet med känsla. Här hittar du allt i ett hus, endast 30 minuter ifrån Stockholm, omgiven av vacker natur. Välkommen!

Tallink Silja - Isabelle & Romantika (Stockholm-Riga) 

Alla de rätta förutsättningarna för att mixa ihop en lyckad konferens finns ombord på våra fartyg.

Läs mer »

Vildmark i Värmland 

FÅ FLYT I FÖRETAGET!

Läs mer »

Söderarm Fyren i Ålandshav 

2-dagarskonferens inkl batu/badtunna är 3900 kr + moms. Konferens, kick-off, födelsedagsfest m.m på Söderarms fyrplats!

Läs mer »

Quality Hotel Sundsvall 

Weekenderbjudande! 25% rabatt på redan låga weekendpriser, två nätter i dubbelrum. Gäller till 29/5. Välkommen!

Läs mer »

Utö Värdshus 

Konferera på Utö Värdshus med paus för en riktig skärgårdsaktivitet, båttur till unika Huvudskär där vi dukar upp lunchen på bryggan.

Läs mer »