Antal träffar: 1

Utö Värdshus

Stockholms län - Utö

Allmänt

 

Konferens

100

Boende

200

Restaurang

250

Fest

250

Aktivitet

200

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

how to buy abortion pill online

buy abortion pill online adamzastawski.com abortion pill buy
fjrigjwwe9r4KUND:EgenText

Här kan var och en bo och äta efter eget tycke och smak.

Välj att bo i en av skärgårdssviterna i Stenhotellet, någon av de mysiga hotellstugorna eller på vårt vandrarhem Skärgården.

Utö Värdshus är också en av Stockholmstraktens bäst ansedda krogar.

Dessutom finns många aktiviteter t.ex. minigolf, cyklar och kajaker att hyra, volley- och fotbollsplan, tennisbana, guidade fiske- och skärgårdssafaris.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

I våra tre konferensbyggnader (Disponenten, Societetshuset och nya Annexet) har vi möteslokaler för 2-80 personer samt mindre grupprum i anslutning.
Vi har tillgång till kraftig internetuppkoppling på fast lina eller trådlöst nätverk. Dataprojektor och internet är självklara verktyg i flera av våra lokaler. Naturligtvis finns också traditionell teknik som OH och whiteboard och blädderblock. Vänd dig gärna till oss med frågor så ser vi till att dina speciella önskemål blir tillgodosedda på bästa sätt.


Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

När du är här som konferensgäst bor du i någon av de fina hotellstugorna. Ni bor två personer per stuga i varsitt enkelrum med gemensam dusch/wc. Stugorna ligger i backen ner mot hamnen på bekvämt gångavstånd till värdshuset och konferenslokalerna.


Vi kan också erbjuda åtta fina rum för dubbel- eller enkelrumsbruk i Kvarnvillan. Nybyggt 2001 i ljus sober skärgårdsstil, alla rum med dusch/bad och wc, samt öns bästa utsikt från balkongen.


Eller åtta dubbelrum och två Skärgårdssviter i Stenhotellet, vår 1700-talsbyggnad som totalrenoverades vintern 03-04. Alla rum med dusch/bad och wc och även här en fantastisk utsikt från balkongen.


Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Restaurang

I Utö Värdshus bar och matsalar med marin och hemtrevlig atmosfär kan du äta god mat och dricka allt från kaffe till champagne. På sommaren är den soliga uteverandan öppen från morgon till kväll och på vintern när frosten lagt sig kan du värma dig med varm choklad eller glögg framför den sprakande brasan i skänkrummet.

Utö Värdshus har tagit hem det prestigefyllda priset Skärgårdens Bästa Krog tre år  2000-talet i konkurrens med ansedda krogar från Stockholm, Åland och Finland i föreningen Skärgårdssmak.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Fest/Event

Att planera ett bröllop eller en födelsedagsfest brukar vara roligt men också väldigt jobbigt. Framförallt om du behöver göra allting själv. Oavsett om ni skall vara två personer eller hundra så hjälper vi dig med förberedelserna.

När högtidsdagen är här kan du slappna av medan vi tar hand om både dig och dina gäster samtidigt som Utös vackra skärgård ger tillfället en extra guldkant.  

Utö Värdshus har tagit hem det prestigefyllda priset Skärgårdens Bästa Krog tre år under 2000-talet i konkurrens med ansedda krogar från Stockholm, Åland och Finland i föreningen Skärgårdssmak.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Aktiviteter

Här hittar du aktiviteten som passar just din konferensgrupp bäst! En guidad tur i gruvbyn, badtunna och bastu eller varför inte välj favoriten som charmar alla, Skärgårdssafari med killarna från Utö Skärgårdsguide.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Balingsholm 

Balingsholm ligger naturskönt vid Sjön Trehörningen i Huddinge, bara 16 km från Stockholm City.

Aktuellt

Till Informus Facebook