Antal träffar: 1

Varbergs Kusthotell

Hallands län - Varberg

Allmänt

 

Konferens

220

Boende

Restaurang

270

Fest

Julbord

270

Aktivitet

100

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Välkommen till Varbergs Kusthotell femtiotvå steg från havet i vackra Apelviken.

Vi bjuder på en energifull atmosfär som gjord för att skapa gruppdynamik, sammanhållning och nya kraftfulla idéer. Mycket tack vare läget, att bo med horisonten och tillfället att njuta i Sveriges enda Thalassospa. Många uppskattar vår nya bistro som bjuder in till gemenskap och serverar kärlekskryddad mat

tillagad med lokala råvaror, de härliga strandpromenaderna och möjligheten att träna sig trött i vår träningsanläggning. Avkoppling, ansträngning och arbete i harmoni helt enkelt.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Konferens vid havet

Avkoppling och ansträngning går hand i hand, och arbete i en energifull atmosfär är sällan en dålig idé för att skapa gruppdynamik, sammanhållning och nya kraftfulla idéer. I våra vackra miljöer finns 14 inspirerande konferenslokaler, 5 grupprum samt konferenshuset Villa Apelviken för grupper på upp till 220 personer. Vi erbjuder bland annat modern teknik, fritt WiFi, goda möjligheter till avskildhet samt kostnadsfri rådgivning kring planering och innehåll. I konceptet utgår vi från tre inriktningar; sport, classic och spa. 


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Boende

Konferensdeltagare ska sova gott!

För att anpassa oss efter våra besökares olika behov ha vi ett stort antal högklassiga rum, närmare bestämt 158 stycken. Många av dem har dessutom en vidunderlig havsutsikt. 103 av rummen består av mysiga dubbelrum, 28 av avkopplande enkelrum och 27 av exklusiva sviter. 

Alla konferensgäster har fri parkering, gym inne och ute samt fantastisk utomhusmiljö, idealisk för promenad och löpning med Varbergs strandpromenad utanför dörren och 52 steg till havet!


Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Restaurang

På Varbergs Kusthotells restaurang är stämningen uppsluppen och hemtrevlig. Vi serverar alltid lokala och rena råvaror som våra gäster kan njuta av till den storslagna havsutsikten utanför. Naturligtvis är vi aktsamma om moder jord, därför väljer vi livsmedel från hållbara miljöer och säkerställda leverantörer. Våra duktiga sommelierer kombinerar alltid rätterna med utsökta viner och drycker. Köket serverar frukost, lunch, bistromeny och supé till hela 270 gäster åt gången. 


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Havet, stranden och vår sköna inomhusmiljö ger er alla förutsättningar för en oförglömlig dag. Vi tipsar gärna om vackra vigselplatser i vår omgivning och annat som gör er dag unik!

Maten här har alltid varit av stor betydelse för helheten. Att njuta av gemensamma middagar och att lämna med en lite större portion livsglädje i kroppen är någonting vi önskar alla våra besökare. Vi hoppas att vår medvetna gastronomi inspirerar till en härlig livsstil där välsmakande mat i gott sällskap är ett fint inslag. 


Vi erbjuder

Julbord

Njut av en havsnära julsupé!

Välkommen och njut av glöggdoft, klassiska- och nya julsmaker och upplev vår saltstänkta julstämning bara 52 steg från havet. Vi har samlat alla smaker som hör julen till i en fantastisk fyrarätters julsupé som serveras från den 22 november till den 22 december, med sittningar från kl.18.00-22.00

Varje söndag dukar vi upp en julinspirerad brunch som blir en mysig stund för hela familjen. Välkommen söndagar 25/11-30/12 kl. 12-15.

Tid och pris:

Julsupé Måndag-Söndag Pris: Fyrarätters julsupé 499 kr/person.
Glöggmingel och fyrarätters julsupé, 599 kr/person. 

Julbrunch Söndagar. 12.00-15.00. Pris: 399 kr/vuxen. Barn 69 kr (0-11 år). 

Boka på bokning.varbergskusthotell@comwell.se eller 0340-62 98 00.

Julsupé med glöggmingel för konferensgrupper

Samla vännerna och kollegorna på ett härligt glöggmingel. Vi bjuder er på egenkryddad glögg, pepparkakor med ädelost, dadlar med bacon, chilirostade nötter och massa annat gott! Därefter välkomnar vi er till vår restaurang där vi serverar en fyrarätters julsupé. 

Pris: Glöggmingel och fyrarätters julsupé, 450 kr/person exkl. moms.

Dagkonferens med julsupé

Du kan också boka julsupén som en del av ert konferenspaket. Kombinera ert dagsmöte med en uppskattad julsupé som avslut på dagen. Paketet går att boka måndag till söndag 22 november till 22 december. ​I konferenspaket med julsupé ingår:

  • Konferenslokal
  • Förmiddagsfika
  • Lunchbuffé
  • Eftermiddagsfika
  • Glöggmingel och fyrarätters julsupé  

Pris: Konferenspaket med julsupé, 995 kr/person exkl. moms.


Kapacitet

Vi erbjuder

Öppettider

Pris

Kontakta

Aktiviteter

Aktiviteter för inspiration, motivation och affärsnytta

Låt inte slumpen styra En aktivitet kan bokas in för att er grupp ska ha roligt, komma vidare i arbetet eller få en paus och tanka energi. Kanske behöver tankespåren brytas upp och nya intryck släppas in för att fräscha idéer ska kunna kläckas? Vilken aktivitet ska ni välja och var i programmet den får plats? Detta vet vi påverkar helhetsresultatet och möjligheterna att nå målet med mötet. 


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Tel: 0340-62 98 00
Centralbokn: 0340-62 98 02

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Noors Slott 

Kom och njut hos oss, endast 15 min från Arlanda, Varmt Välkomna!

Ekhamns Gård 

Hyr en herrgård för bröllop, släktträff, fest, kickoff eller konferens. Ta med egen mat och dryck eller beställ catering.

Swing by Golfbaren 

Julbordserbjudande på Swing för sällskap mellan 4-10 personer! 150:- rabatt/person när ni bokar vår julcombo ”Swing Christmas party” den 8 el. 15 dec.

Läs mer »

Sure Hotel Collection by Best Western Hotel Svea 

Ligger fantastiskt vackert vid havet i Simrishamn i en miljö som är både rogivande och inspirerande.

Läs mer »

Vildmark i Värmland 

Investera för framtidens lag och boka en konferens för alla sinnen.

Läs mer »

Aktuellt

JULBORDSWEEKEND

Färdiga julbordspaket

Färdiga julbordspaket »

God jul & Gott nytt år önskar vi på Informus!

God jul & Gott nytt år önskar vi på Informus!

KALENDER

31 jan 2019 i Helsingborg:
Meeting X-press »

Till Informus Facebook