Antal träffar: 1

Ombergs Turisthotell

Östergötlands län - Ödeshög

Allmänt

 

Konferens

60

Boende

28

Restaurang

90

Fest

90

Aktivitet

60

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

På tu man hand eller tillsammans med företaget. En Weekend på berget då det knoppar om våren, Konferens på hösten då Omberg sprakar i alla färger eller Julbord i frostig december. Under alla årstider och för många tillfällen finns Ombergs Turisthotell!

Mittemellan Stockholm och Göteborg samt Linköping och Jönköping, i bokskogen vid Ombergs södra fot, ligger Ombergs Turisthotell med milsvid utsikt över Vättern och Östgötaslätten.

Pensionatet med anor från början på 1900-talet, drivs sedan 2007 av två unga par. Här upplever ni den vackra naturen, bor i charmiga pensionatsrum och njuter av vällagad mat. Vår restaurang är poängsatt varje år i White Guide sedan 2010!

Varmt välkomna till oss här på Ombergs Turisthotell och ta del av det som berget, skogen, slätten och Vättern har att erbjuda!


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Effektiva möten och promenader på berget för ny inspiration. Vällagad mat och avkopplande aktiviteter inne eller ute. Förlägg konferensen här på Ombergs Turisthotell och ni har möjlighet att nyttja möteplatsen för er själva!

Endast 7 km från E4:an mittemellan Stockholm och Göteborg samt Linköping och Jönköping, finner ni denna inspirerande mötesplats.

Hit kommer grupper som vill konferera ostört och personligt och samtidigt vill njuta av god mat och vacker natur.

Varmt välkommen att boka konferens på Ombergs Turisthotell!


Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

Välkommen att övernatta i charmiga pensionatsrum med milsvid utsikt över Vättern och slätten, eller mot den underbara bokskogen.

Vårt pensionat har 13 dubbelrum och 2 enkelrum, totalt 28 bäddar, med handfat på varje rum och gemensam dusch och toalett. Samtliga rum har fräschats upp under de senaste åren och fått sin egen karaktär.

Från flera rum finns även utgång till en balkong som sträcker sig längs hela huset. Där finns utemöbler och därmed ges möjlighet att använda balkongen till avkoppling eller grupparbete vid konferenser.


Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Restaurang

Spontan helglunch, överraskningsfest för någon när och kär. Julbord i vintertidÅterföreningsfest för gamla vänner. På Ombergs Turisthotell finns det plats för såväl middag och fest som boende för gästerna.

På Ombergs Turisthotellgår det utmärkt att boka Fyrarätters supé, luncher, påsk- och julbord samt andra luncher och middagar för högtidsdagar, bröllop, fest och företagsrepresentation.

Vi har tre olika matsalar att tillgå och under sommaren finns det även möjlighet att sitta och äta ute på verandan. I Stora matsalen finns det plats för 82 personer och i den angränsande Lilla matsalen Ellen Key ytterligare 26 personer. Den uppskattas även av mindre sällskap som vill sitta lite för sig själva. Vi har ytterligare en matsal, Sverker, där kan 50 personer äta tillsammans.Vi erbjuder sittplats för upp till 100 personer i Stora matsalen. Vill ni använda den anslutande lilla matsalen Ellen Key får det plats totalt 126 personer.

Anledningarna till fest är många och därför kommer det säkerligen tillfällen då det är dags att planera för en tillställning med nära och kära. Hos oss finns det plats för såväl middag och fest som boende för ett många gäster.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Överraskningsfest för någon när och kär eller återföreningsfest för gamla vänner. Det finns plats för såväl middag och fest som boende för gästerna på Ombergs Turisthotell !

Många är de som väljer att bjuda till fest på Ombergs Turisthotell!

Hos oss finns det sittplatser för upp till 90 personer i stora matsalen Omma och vill ni använda den anslutande lilla matsalen Ellen Key får det plats totalt 120 personer.

Vi har ytterligare en matsal, Sverker, som är utmärkt att använda till aktiviteter såsom mingel, bildspel, filmvisning, dans, vinprovning eller lekar. I anslutning till Sverker har vi också ett rum med soffgrupp där det går bra för liten eller stor att dra sig tillbaka.

Gästerna kan om så önskas stanna över natt på pensionatet och vi hjälper gärna till med tips på annat boende för de som inte får plats här.

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att ordna din fest på det sättet du önskar!

 

 


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

Med Ombergs Turisthotell som utgångspunkt erbjuds många olika aktiviteter, både på egen hand och i grupp.

Pensionatet ligger naturskönt vid Ombergs södra fot och därmed finns oändliga möjligheter till aktiviteter på berget. Dessutom finns Vättern att tillgå på promenadavstånd vilket möjliggör aktiviteter på och vid vatten.

På Ombergs Turisthotell finns det möjlighet att få lunchen eller konferensfikat som picknick eller laga lunchen med egen naturkock. Detta uppskattas av många och blir till en aktivitet i sig.

Kajakuthyrning, naturguidning, vinprovning. ölprovning, chokladprovning,fotbollsgolf, fågelskådning, båtturer på Vättern, besök Ellen Keys Strand och Alvastra Klosterruin, samt alla gallerier och ateljéer i området.


Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Utö Värdshus 

Skärgårdskonferens med cykelpicnic. Hämta inspiration och idéer vid havet, med paus för en avkopplande cykeltur med picnicfika.

Vadstena Klosterhotel 

Boka nu och vi bjuder på lokalen! Vadstena Klosterhotel och spa erbjuder möten i en unik medeltida miljö. En upplevelse utöver det vanliga!

Läs mer »

Söderköpings Brunn 

Mysiga Weekendpaket, traditionella firanden och möjligheter till konferens i vacker och lantlig miljö. Här kan ni flanera längs Storån och Göta Kanal!

Läs mer »

Aspenäs Herrgård 

Att ta med mötet ut kan vara ditt bästa drag som mötesbokare! Vi har lugna, utmanande, kreativa och skrattfyllda aktiviteter att välja mellan.

Läs mer »

Filmhuset 

K-märkt konferens i kultbyggnad signerad Peter Celsing. Biografsalonger, restaurang och mötesrum i filmisk miljö. 15 minuter från Stockholm C.

Läs mer »

Citykonferensen Ingenjörshuset 

Konferera i rymden! En konferens i Polhemssalen är nästan ett måste för er som vill överraska & inrama er sammankomst med en extraordinär upplevelse!

Läs mer »

Essinge Konferenscenter 

Boka din egna oas! Mitt i Stockholm ligger vår ö med underbar utsikt och natur. Allt för en avkopplande konferens med kaffet på bryggan.

Läs mer »

Sure Hotel Collection by Best Western Hotel Svea 

Ligger fantastiskt vackert vid havet i Simrishamn i en miljö som är både rogivande och inspirerande.

Läs mer »

Aula Magna, Stockholms universitet 

I Aula Magna kan du anordna allt från de riktigt stora arrangemangen till de små seminarierna.

Aktuellt