Antal träffar: 1

Buustamons Fjällgård

Jämtlands län - Åre

Allmänt

 

Konferens

36

Boende

36

Restaurang

180

Fest

180

Aktivitet

180

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Välkommen till Buustamons Fjällgård, Åreskutans högst belägna hotell

Här finns en genuin och kreativ fjällmiljö, 732 möh. Köket hämtar inspiration i de jämtländska råvarorna och omnämns ofta som en av Åres bästa restauranger.

Konferens, fest, bröllop eller bara avkoppling. För oss är det lika viktigt att alla sinnen får sitt, ”som hemma men ändå inte” med det bästa av det bästa från fjällen.

Här får ni tillgång till en fantastisk natur och en mängd aktiviteter. Boka hela stället för er själva, boende i dubbelrum, totalt 24 bäddar eller 36 bäddar med våra stugor. Restaurangen har 180 sittplatser.

 

Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Konferens

Konferens på fjällgård - Upplev en fantastiskt och kreativ miljö!

Buustamon ligger i vackra Ullådalen, halvvägs upp på Åreskutan och har sin helt egna historia. Stället lämpar sig för sällskap från åtta upp till fyrtio personer och har öppet året om.

Vi har full service för er, tillhandahåller ett personligt boende och serverar fantastiska måltider i vår välrenommerade restaurang. Här finner ni en perfekt och inspirerande miljö för konferenser, kurser, teambuilding, kick off, ledningsgrupper eller annan representation.

Kapacitet

Pris

Boende

Bo unikt mitt på fjället. Hos oss råder total avkoppling, långt ifrån vardagens stress.

Här får ni tillgång till en fantastisk natur och en mängd aktiviteter. I restaurangen, framför brasan, serveras härliga frukostbufféer, smakfulla luncher och fantastiska middagar. Maten är inspirerad av fjällets delikatesser och lokala råvaror.

På Buustamon finns 12 dubbelrum. På sängen väntar en skön morgonrock och tofflor att tassa runt i. Hos oss är det som att bo hemma – fast borta. Dusch och toalett hittar ni i korridoren precis som i svunnen tid. Våra gäster har tillgång till vår relaxavdelning med bastu och varma utomhusbad varje eftermiddag.

Buuslya - Ett unikt boende med det lilla extra
Buuslya är en mindre lägenhet på 40 kvm, byggd 2006. Den är belägen 50 m ovanför Buustamons Fjällgård, precis där man kliver i skidorna för att ta sig ut i pisten. Det en av Åres högst belägna lägenheter, 732 meter över havet. Ett unikt boende för dig som söker det lilla extra för semestern kanske vill ha möjlighet till självhushåll. Sängarna är bäddade när ni kommer och vi städar när ni åker. Vill ni ha mer service kan vi erbjuda frukostbuffé, lunch och middag nere på Buustamons Fjällgård.

Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Restaurang

Konferens, fest, bröllop, eller bara avkoppling - Vårt kök brinner för råvaror av god kvalitet, gärna sådana som står att finna naturligt i Jämtland.
De tillagas från hjärtat och ofta med inspiration från olika bergsområden över hela världen. Till maten har vi ett generöst utbud av vin, champagne och andra ädla drycker.

Glöm inte prova våra egna snapsar som vi tillverkar i vårt eget Bränneri! Detta avnjuter ni i en stämningsfull miljö i restaurangen, kanske framför brasan eller under vår-sommar-höst, utomhus på vår solaltan. Unna dig skidåkning eller vandring med guldkant!

Bröllop
Vi vill att just er fest ska bli ett minne för livet Tänk er att få dansa bröllopsvalsen ovanför trädgränsen, 732 möh, på Åreskutan, med fjällnatur utanför fönstret. Bröllopsmiddagen är givetvis en av festens höjdpunkter, men det är så mycket mer som spelar in för att få en oförglömlig kväll.

Vigsel i backen eller på vår altan, dans till orkester eller kanske en dj som ser till att festen blir långlivad, ni väljer och vi förmedlar. Hos oss har ni möjlighet att fira fram till kl 02.00.

Vi vill att just er fest ska bli ett minne för livet, välkomna upp till oss!

Kapacitet

Fest/Event

Bröllop
Tänk er att få dansa bröllopsvalsen ovanför trädgränsen, 732 möh, på Åreskutan, med fjällnatur utanför fönstret. Bröllopsmiddagen är givetvis en av festens höjdpunkter, men det är så mycket mer som spelar in för att få en oförglömlig kväll. Vigsel i backen eller på vår altan, dans till orkester eller kanske en dj som ser till att festen blir långlivad, ni väljer och vi förmedlar. Hos oss har ni möjlighet att fira fram till kl 02.00. Vi vill att just er fest ska bli ett minne för livet, välkomna upp till oss.

Vi tar emot bröllop från mitten av april–november samt under
 januari och kan då erbjuda er våra allra bästa boendepriser från 595–995 kr/person, del i dubbelrum inkl. frukostbuffé, enkelrumstillägg 300 kr/person.

Bröllopspaket
Vi har gjort ett förslag på en bröllopsmeny med det vi tycker passar allra bäst här hos oss. Till det hjälper vi till att välja ut passande dryck till bra kvalitet. Bröllopspaket inkl dryckespaket 1 275 kr/person.

Vi vill att just er fest ska bli ett minne för livet! Välkomna.

Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

Passa på att utforska Buustamons och Åres utbud av aktiviteter och upplevelser.

Besök Buustamons Bränneri, ett av Sveriges minsta lagliga brännerier!
Sedan år 2000 bränner vi eget brännvin i källaren på Buustamons Fjällgård. Vi använder socker, vete eller potatis från lokala odlare. Intill bränneriet finns en mysig brännvinskällare där ni kan prova våra snapsar.

Utomhusbad och Relax Bada i våra vedeldade utomhusbad och njut av bastu- & relaxavdelningen. Vad sägs om en bastubricka med korv, oliver och småtilltugg och tillsammans med diverse drycker få det uppdukat i relaxavdelningen?

Utöver våra egna aktiviteter samarbetar vi med de bästa i och kring Åre för att ge er minnesvärda upplevelser. Sommartid finns massor att göra, tex Kabinbanan, Hyra ELcykel, Hyra cykel landsväg, downhill, crosscountry, Sevärdheter och utflykter, Zipline, SPA, Porsche drivning, Forspaddling, Ridning, Fiske.

Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Sure Hotel Collection by Best Western Hotel Svea 

Hotel Svea - Där himlen möter havet blir mötena kreativare!

Malmö Börshus 

Stimulerande miljö i för ditt nästa event, konferens, kick off, mässa eller möte. Ett stenkast ifrån Citytunneln, Öresundståg, fjärrtåg & flygbussar.

Läs mer »

Golfbaren Allén 

Välkommen till Alléns somrigaste oas! Minigolf på riktigt, sommardrinkar och bistro med en ömsint hyllning till goa Göteborg!

Läs mer »

Kämpasten 

Kämpasten är vackert belägen vid Mälarens strand strax väster om Sigtuna, 20 minuter från Arlanda.

Läs mer »

Aktuellt

Trevlig sommar önskar vi på Informus!

KALENDER

18-19 sep i Göteborg:
Möten & Events »

27 sep i Sthlm:
Countryside Meetings »

9 nov i Sthlm:
Större Möten & Event »

Till Informus Facebook