Antal träffar: 1

Lotsstugan

Västernorrlands län - Härnösand

Allmänt

 

Konferens

30

Boende

20

Restaurang

40

Fest

35

Julbord

 

Aktivitet

40

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Välkommen att hänföras av vår helt underbara plats. Utsikten från anläggningen lämnar ingen oberörd. Här möter du 'Höga Kusten'!

Promenader på klippor och i hällmarksskog med vidunderliga vyer över hav och öar. Här har ni som suveräna gäster anläggningen till ert eget förfogande med full service.

Lotsstugan ligger på Härnöns utsida. Ön gränsar mot världsarvet Höga kusten och har samma spännande geografi, landhöjning, geologi, natur och kulturhistoria.

Från Sundsvall - Härnösands flygplats tar det en halvtimme till Härnösand och 15 min från centrum till Lotsstugan. Bussar och tåg går till centrala Härnösand. Från centrum kan man bli hämtad eller ta en taxi.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Söker du en unik liten, förstklassig konferensanläggning där Ni ostörda kan samlas för planering, peptalk, kurser och konferenser i yttersta havsbandet, men nära till allmänna kommunikationer är detta platsen för Er. Här har ni som suveräna gäster anläggningen till ert eget förfogande med full service.

Det är härligt att bara fyllas av platsens ro, koncentrera sig på avsikten med konferensen, tassa ner i bastun i morgonrock och njuta av mat och dryck.

Här finns 4 konferensrum i olika storlekar från 10 till 30 personer. Alla konferensrum har whiteboard, blädderblock och tillgång till digital projektor. I själva Lotstugan ingår även trådlöst internet och på begäran högtalande telefon. I konferensrummen finns alltid frukt och vatten. Därutöver finns sällskapsrum, bastu, relax och matsal för upp till 40 personer.

Skulle ni vilja ha mer kringakiviteter erbjuder Lotsstugan många möjligheter. Vi gör skräddarsydda aktiviteter som passar just Era önskemål - allt är möjligt.


Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Boende

Välkommen att bli hänförd av vår fantastiska omgivning. Utsikten från hotellet lämnar ingen oberörd!

Anläggningen har 20 bäddar i 11 rum, varav 8 rum ligger i själva Lotsstugan och 3 dubbelrum i Lotsens Binge alldeles intill.

Förutom matsal, bastu och relax finns fyra konferensrum med plats för 10-30 personer. Avancerad AV-anläggning och bredband finns.

Vi värnar om miljön
Lotsstugans miljöpolicy går ut på att skona miljön på alla sätt. Till exempel värms huset med solvärme och pellets. Vi har grön el genom delägarskap i Härnövinds vindkraftsverk.

Vattnet är från egen kvalitetskontrollerad borrad brunn. Avloppet infiltreras i markbädd på tomten och renar vattnet till 99%. Transporter samordnas.


Kapacitet

Rummens standard

Pris

Restaurang

Vi hyser stor kärlek till mat. Maten baseras på förstklassiga råvaror, med särskilda specialiteter för olika årstider.

Lokala leverantörer används helst i alla led. 80% av matråvarorna är kravmärkta eller från lokala leverantörer t ex kaffe, mjölk, fil, bregott, mjöl, flingor, ägg, kött, fisk, dessertost, korv, potatis, grönsaker osv. Rengöringsmedel, tvål och schampo är svanenmärkta. Vi är väldigt noga med att källsortera allt.. Lotsstugan har fullständiga rättigheter.

Vi har tillsammans med andra Petit Hotel gjort en uppskattad kokbok.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Lotsstugan är den perfekta platsen för det lilla, personliga bröllopet, begravningen eller födelsedagskalaset då du vill samla familjen och de närmsta vännerna.

Det är även en underbar plats för kompisgänget eller om du som mor- eller farförälder vill tillbringa några dagar med barn och barnbarn och bara umgås.

Vi hyr alltid ut Lotsstugan med mat och full service. Att få stöd med allt det praktiska skapar utrymme för goda samtal, upptäcktsfärder och lek.

Välkomna med dina önskemål så skräddarsyr vi ett arrangemang för just er. Minst 7 personer.


Kapacitet

Vi erbjuder

Julbord

Vi väntar på fler uppgifter från Lotsstugan.

Aktiviteter

Det är härligt att bara fyllas av platsens ro, koncentrera sig på avsikten med konferensen, tassa ner i bastun i morgonrock och njuta av mat och dryck.

Skulle ni vilja ha mer kringakiviteter erbjuder Lotsstugan många möjligheter. Vi gör skräddarsydda aktiviteter som passar just Era önskemål - allt är möjligt.

Här presenteras ett axplock av förslag som kan beställas:

- Promenad eller safari längs den gamla Lotsstigen, till det 500-åriga fiskeläget Gånsvikshamn. Här har stenarna nötts av lotsars och fiskares fötter under århundranden.

- I Gånsvik ligger flytande bastun, 'DrakUlla' som vid lämpligt väder kan köras ut på havet. Det är himmelskt att bada i den vedeldade bastun och skölja sig med varmt havsvatten eller ta ett dopp i viken. I bastuns 'salong' kan middag t ex kräftor eller surströmming serveras.

- Varma, fräscha vildmarksbad ligger direkt på klipphyllan utanför Lotsstugans bastu. Att sitta här i storm eller en stilla vinternatt med fullmåne eller knastrande norrsken är en oförglömlig upplevelse.

- Promenader på klippor och i hällmarksskog med vidunderliga utsikter över hav och öar. Här är Höga Kusten. Möjlighet att få med matsäck.

- Korta 'pröva på övningar' (eller längre pass) i stresshantering, massage på jobbet, mental träning eller teambuilding/gruppdynamik.

- Kasta med spö från klipporna eller vara med på nätfiske eller notdragning.

- Upptäcktsfärd på cykel på Härnön.
- Kajakpaddling från Gånsvik.
- Prova på klättring på Grottberget med guide.
- Guidad tur i naturreservatet vid Smitingen med grottor, raukar, klapperstensfält och hissnande vyer.
- Sanna historier, sägner och spökhistorier i brasans sken på Lotsstugan.
- Levande musik t ex dragspel, gitarr.
- Massage - allt ifrån klassisk massage till rosen -eller aromterapi.
- Laga gourmetmat under handledning av professionell kock.
- Vin- ost, choklad-, whisky- eller snapsprovning.


Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Sigtunahöjden Hotell och Konferens 

B&B, Spa, Relax och Jacuzzi med härligt bubbel hela sommaren

Skogshem & Wijk Meetings|Events 

Hur står det till med Företagets hjärta? Få starthjälp genom en hälsokonferens.

Sigtunahöjden Hotell och Konferens 

Boka höstens viktiga möten på Sigtunahöjden! Kom på tvådagarskonferens med mästerlig mat, spa och övernattning för fr. 3670 kr/p.

Läs mer »

Stora Brännbo Konferens och Hotell 

Vi håller öppet hela sommaren och erbjuder generösa priser på konferenser och hotellrum i Sigtuna. Endast 15 minuter från Stockholm-Arlanda.

Läs mer »

Johannesbergs Slott 

Konferensanläggning nära Stockholm – Arlanda. Vårt breda utbud av konferenssalar gör det möjligt att ta emot alla typer av konferensbeställningar.

Läs mer »