Informus Sälj- och Marknadsdag

ISM 2016 med Informus är över för i år

Det var en halvdag fylld med föredrag och inspiration för dig som arbetar med försäljning och marknadsföring inom hotell och möten. Denna gång var vi på Radisson Blu Royal Viking Hotel i Stockholm.

Vi började dagen med vår uppskattade branschfrukost då man kunde passa på att prata med sina kollegor från andra hotell och mötesanläggningar. Där hittade man även talarna och några av dagens samarbetspartners.

Sen följde inspirerande pass med våra föreläsare, med lite fikapaus i mitten. Juryn för Årets Ametist avslöjade vilka hemsidor som gått till final och sen avslutade vi med en gemensam lunch klockan halv ett.

Följ och skrev egna inlägg om ISM på med hashtaggen #ismstockholm2016.

Program ISM 2016

 800 :: Frukost

Frukost

Vi börjar dagen med en härlig frukostbuffet som står uppdukad fram till 845.

Ge dagen en bra start samtidigt som du får tillfälle att träffa dina kollegor i branschen.

 900 :: Välkommen till ISM 2016

Mikael Bengtson

Mikael Bengtson från Informus hälsar välkomna och presenterar dagens program och föreläsare.

Mikael presenterar också dagens moderator som är Johnny Sundin. Johnny kan du läsa mer om vid programpunkten kl 11:35 då han har sin inspirationsföreläsning.

 915 :: Social business - Affärsstrategier 2.0

Malin Ström

Internet och sociala medier har förändrat våra professionella och privata beteende i grunden. Kundens förändrade köpbeteende måste bemötas med ett förändrat säljbeteende. Lär dig att skapa kännedom, engagera och stärk relationen till befintliga och nya kunder.

Malin Ström, CUIRL – See You In Real Life
Malin Ström är strateg inom Social Business och är en av Sveriges mest väletablerade och uppskattade föreläsare inom området. Med stort engagemang, gedigen kunskap och en stor portion humor ger Malin dig en mängd aha-upplevelser.

1015 :: Kaffe

Kaffepaus

Kaffe med tillbehör dukas upp. Mingla med talarna och dina kollegor från andra hotell.

 1035 :: Låt dina deltagare delta!

Carina Bergström

Gör det enkelt för deltagare och administratörer att interagera så att alla deltagare kan vara aktiva före, under och efter evenemanget! Projektledaren har full kontroll och allt blir mätbart. Det är enkelt och roligt!

Carina Bergström, Trippus
Carina Bergström är marknadschef på Trippus Event Solutions och har varit med från starten för 15 år sedan. Hon är informatör och har tidigare arbetat i flera olika områden inom mötesindustrin.

 1055 :: Sälj med hjärtat!

Björn Strid

Sälj med hjärtat handlar om att ha ett stort engagemang, om att lyssna, vilja ge och att vilja hjälpa. Den handlar om vad det lilla kan ge, i både relationer och i pengar. Om att när detta görs på rätt sätt, kan det inte bli fel.

Björn Strid, Strid & Co
Björn Strid är föreläsare, säljcoach och utbildare inom försäljning samt har även skrivit två böcker i ämnet. Björns bakgrund ligger inom försäljning där han gått från Hemglasschaufför till Sales Development Manager på Deutsche Post DHL. Alltid med service och empati som ledord.

 1135 :: Älska det du inte vet – ännu!

Johhny Sundin

Inspirationsföreläsning om förändring, kreativitet och nyfiket tänkande. En föreläsning fylld av scenisk kreativitet, interaktiva övningar och träffsäker humor.

Johnny Sundin, Tankefabriken
Johnny är en av de mest energifulla och underhållande föreläsarna idag med en humoristisk och tydligt visualiserande berättarstil. Han delar med sig av erfarenheter och kunskaper kring framgångsattityder och positiv förändringsvilja.

1215 :: Presentation av finalisterna i Årets Ametist

Ametistgrotta

Av de 11 deltagande hemsidorna, kommer juryn för Årets Ametist att välja ut och presentera de fem sidor som går vidare till final och prisutdelning i samband med Möten & Event i Kista den 24 feb 2016.

Årets Ametist är en utmärkelse som instiftats av Informus. Det blir nu tionde året som den delas ut till den hemsida bland Sveriges mötesanläggningar som bäst uppfyller kriterierna Säljande, Informativ, Användarvänlig och Aktuell.

1230 :: Lunch

Lunch 12:30

Alla talare och deltagare träffas över en gemensam lunch och fortsätter att utbyta tankar och idéer.

1330 :: Avslutning på ISM 2016

Om föreläsarna

Vi hoppas du tycker det är inspirerande att lyssna på våra föreläsare och att du får med dig många nya tankar och idéer härifrån. Tipsa gärna dina kunder om föreläsarna, eller ta kontakt med dem för att låta dem hjälpa ditt eget företag att utvecklas.

Genom detta upplägg, där de bjuder på sin kunskap men gärna vill knyta kontakt med dig, kan vi genomföra ISM till en låg deltagaravgift.

LADDA NER INFO FRÅN TALARE

Besök denna sida efter föreläsningen för att ladda ner information som talarna har lagt upp för dig.

Läs om alla bidrag i Årets Ametist 2016:


Läs om alla bidrag i Årets Ametist 2016 »

ISM 2016 är ett samarbete
mellan Informus och:

Radisson Blu Royal Viking Hotel

CUIRL – See You In Real Life

Trippus

Johnny Sundin

Strid&Co

Tankefabriken

Årets Ametist

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Essinge Konferenscenter 

Följ med vår konferensgäst och se vad som händer bakom kulisserna under en vanlig konferensdag.

Aktuellt

Till Informus Facebook