Tallink Silja - Möten och nöjen till havs

Från Sverige och österut

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski.

Konferens & möten till havs

Att mötas på havet. Det är många företag, organisationer och grupper som har upptäckt fördelarna med att mötas ombord på våra fartyg. Det är inte så konstigt, för vi har mycket att erbjuda. Vår miljö inbjuder till gemenskap, samverkan och effektiva möten, oavsett om det är en konferens, ett event eller en mässa. Här finns också tid för avkoppling, som att avnjuta en fantastisk middag på någon av våra restauranger, ta en lugn stund i bastun eller bara stilla reflektera samtidigt som du blickar ut över havet.

Välkommen att skapa din egen mötesupplevelse ombord!...

Kryssningspaket på Tallink Silja

Här nedan hittar du några färdiga konferens- och weekendpaket. Vi anordnar tillsammans med en rad arrangörer populära temaresor varje år. Allt från fiskekryssningen och ryttarkryssningen till klubbkyssningar med internationella artister och dj's. Utöver dessa arrangerar vi också egna specialresor såsom danskryssningar, all-inclusive weekendresor samt mat- & vinkryssningar.

Kryssningar och trafikering

Tallink och Silja Line erbjuder Dagskryssningar i skärgården 11 timmar och dygnkryssningar till Åbo med Galaxy med start från Stockholm, Värtahamnen. Silja Line trafikerar Helsingfors med två av sina systerfartyg Symphony och Serenade, två fina fartyg med restauranger med hög standard, stora lekytor på Silja Land och stora tax-freebutik. Tallink har dagliga avgångar till Tallinn och Riga med båtarna Romantika och Isabelle.

Kontakt

Moderna båtar med miljöansvar

Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Samtliga våra fartyg är miljöcertifierade. Fartygen drivs och underhålls enligt MARPOL-konventionen som garanterar att luft- och vattenföroreningar hålls vid lägsta möjliga nivå. AS Tallink Grupp driver en policy med nolltolerans mot utsläpp i havet.

Till tallinksilja.se

Välkommen ombord!

Konferenspaket - 5 träffar

Listan nedan visar vilka anläggningar som har paket av denna typ. Klicka på anläggningens namn för att se mer info.

Resultatet visas från norr till söder.

Tallink Silja Line

Stockholms län - Stockholm

Paketerbjudande

11-timmarskonferenspaket Sthlm-Mariehamn-Sthlm.

Vi garanterar att en dag till sjöss öppnar upp för nya tankar. Bra idéer föds ju oftast utanför arbetsplatsen.

Dagskonferenspaket 11-timmar Sthlm-Mariehamn-Sthlm.

Fartyg: Baltic Princess & Galaxy

Vår populära 11-timmars dagskryssning till Mariehamn ger gruppen både fantastisk havsutsikt och en rejäl energikick till mycket bra pris. Ni börjar dagen med en härlig frukostbuffé ombord, konfererar medan fartyget sakta glider genom skärgården och är tillbaka i Stockholm i god tid innan läggdags.

I Konferenspaket Från 507:–/pers ingår:
- Båtresa Stockholm-Mariehamn t/r
- Frukostbuffé
- Lunchbuffé inkl. dryck (öl, vin, vatten, läsk, kaffe och te)
- 6 h konferens inklusive kaffebuffé

KONFERENSAVDELNING
Baltic Princess erbjuder stora ytor för möten i en trivsam och lyxig atmosfär. Här finns totalt 9 konferensutrymmen för sammanlagt 450 personer. Här finns den senaste tekniken och allt som krävs för en lyckad tillställning. Konferensavdelningen ligger på däck 5.

Ring: 08-22 08 30
Epost: business@tallinksilja.com


2-dygns Konferenskryssning till Riga

Fartyg Isabelle & Romantika i 2 dygn

Ombord på fartyget väntar en modern konferensavdelning, prisvärd shopping, spännande underhållning, trivsamma hytter och utmärkta restauranger.

Varför inte svalka er med en uppfriskande drink i baren med utsikt över Östersjön? Lettlands huvudstad lockar fler och fler besökare från Europa.

En vacker och välvårdad stad med Gamla stan som världsarv. Strosa runt bland butiker och mysiga caféer. Njut av sköna uteserveringar sommartid och ett härligt pulserande nattliv i ”staden som aldrig sover”.

Pris från 1756:–/pers

I priset ingår:
- Insides B-hytt singel, två nätter ombord och en hel dag i Riga
- 3-rätters Gruppmeny exkl dryck
- Middagsbuffé inkl. dryck (öl, vin, vatten, läsk, kaffe och te)
- Frukostbuffé t/r
- 6 timmars konferens inkl 1x konferensfika + non stop kaffe (tillgång till kaffe under hela konferenstiden)

Ring: 08-22 08 30
Epost: business@tallinksilja.com


En stjärnspäckad GalaJul på Silja Galaxy 16 nov-16 dec 201

Konferens, kick off eller gruppresa? Boka årets julfest på Galaxy med oss! Vad är en jul utan underhållning i toppklass och svenska stjärnartister på scen?

I år firar vi 5-årsjubileum med GalaJul - nu bättre än någonsin! Bjud in kollegorna, familjen eller vännerna till en upplevelse fylld av härlig julstämning på Östersjöns bästa nöjeskvarter. Ni står för firandet - vi sköter maten och underhållningen.

Bronspaket
Sön-tors fr 595:– /pers, Fre-lör fr 780:– /pers.
Ingår: del i insideshytt, GalaJulunderhållning och julbord inkl. dryck (öl, vin, vatten, läsk, kaffe/te). Bussanslutning torsdag, fredag och lördag 100:– /pers.

Silverpaket
Sön-tors fr 850:– /pers, Fre-lör fr 1040:– /pers.
Ingår: del i hytt med havsutsikt, GalaJulunderhållning, julbord inkl. dryck (öl, vin, vatten, läsk, kaffe/te) och 3 drinkbiljetter. Bussanslutning torsdag, fredag och lördag 100:– /pers.

Guldpaket
Sön-tors fr 1165:– /pers, Fre-lör fr 1700:– /pers.
Ingår: del i DeLuxe-hytt med havsutsikt och minibar, GalaJulunderhållning, julbord inkl. dryck (öl, vin, vatten, läsk, kaffe/te), specialfrukost och 3 drinkbiljetter. Bussanslutning torsdag, fredag och lördag 100:– /pers.

Upplev ett fullspäckat dygn ombord med glittrande GalaJul-show och svenska stjärnartister under utvalda kvällar. Se populära acapella-gruppen Soulmakers. Njut av stämningsfull underhållning i pianobaren, liveband och dans i Starlight Palace - innan vår party-DJ får dansgolvet att koka på efterfesten. Artister uppträder fredag och lördag och utvalda datum. Fler artister släpps allt eftersom.

Undrar du något, hör av dig på tel 08-08 - 22 08 30.

Välkomna!


Konferenskryssning 1 dygn på Baltic Princess

Ombord på Baltic Princess finns goda förutsättningar för en lyckad konferens och trevliga upplevelser.

Baltic Princess erbjuder stora ytor för möten i en trivsam och modern atmosfär. Här finns totalt nio konferensutrymmen för sammanlagt 450 personer. Här hittar du den senaste tekniken och allt annat som krävs för ett lyckat möte. Ät gott i fartygets restauranger och umgås sedan i baren. Roa er med en uppiggande show eller koppla av i bastuavdelningen ombord.

Pris: Från 1132:–/pers

I priset ingår:
- Insides B-hytt singel
- 3-rätters Gruppmeny exkl dryck
- Buffélunch inkl. dryck (öl, vin, vatten, läsk, kaffe och te)
- Frukostbuffé
- 6 timmar konferens inkl kaffebuffé + non stop kaffe (tillgång till kaffe under hela konferenstiden)

KONFERENSAVDELNING
Baltic Princess erbjuder stora ytor för möten i en trivsam och lyxig atmosfär. Här finns totalt 9 konferensutrymmen för sammanlagt 450 personer. Här finns den senaste tekniken och allt som krävs för en lyckad tillställning. Konferensavdelningen ligger på däck 5.


Konferenskryssning Helsingfors 2 dygn

Två nätter ombord på Symphony eller Serenade och en dag i Helsingfors.

Ombord på Helsingfors-fartygen Silja Serenade och Silja Symphony finns utmärkta konferensmöjligheter för små och stora grupper. Efter konferensen väntar fina upplevelser.

I hjärtat av fartygen ligger den berömda Promenaden, en 140 meter lång nöjesgata. Här hittar du restauranger, barer och shopping. Vi hjälper givetvis till med hela arrangemanget och skräddarsyr även dagen i Helsingfors efter dina önskemål.
Konferenspaket - boende i singelhytt

Pris fån 1999:–/pers

I priset ingår:
- Insides B-hytt singel, 2 nätter ombord och en hel dag i Helsingfors
- 3-rätters Gruppmeny exkl dryck
- Middagsbuffé inkl dryck (öl, vin, vatten, läsk, kaffe och te)
- Frukostbuffé t/r
- 6 timmars konferens inkl kaffebuffé + non stop kaffe (tillgång till kaffe under hela konferenstiden)

Ring: 08-22 08 30
Epost: business@tallinksilja.com


Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Artipelag 

Vi hjälper dig att arrangera möten och event där även platsen blir en minnesvärd upplevelse i sig.

Hällsnäs 

Hällsnäs ligger vid Landvettersjön, mellan Göteborg och Landvetter flygplats. Erbjudande: dagkonferens 440 kr/pp. Nybokningar med genomförande i maj.

Läs mer »

Skogshem & Wijk Meetings|Events 

Hur står det till med Företagets hjärta? Få starthjälp genom en hälsokonferens.

Läs mer »