Antal träffar: 1

Körunda Hotell

Stockholms län - Ösmo

Allmänt

 

Konferens

110

Boende

102

Restaurang

120

Fest

120

Julbord

120

Aktivitet

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Endast 30 min från Stockholm ligger Körunda på vackra Södertörn. Omgiven av naturskön miljö infinner sig ett lugn så fort du kliver in genom dörren. På Körunda har du allt samlat i ett och samma hus och har bara minuten bort mellan konfernsrum, hotellrum, restaurang och relaxlounge - smidigt och enkelt. Lägg till en aktivitet för att ge konferensen en extra krydda. Vi har många allt välja emellan.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

På Körunda har vi 10 stycken konferenslokaler i varierande storlekar som passar möten från två till 110 personer. Varje lokal är tekniskt förberedd med projektor eller storbilds-TV. Ljud- och ljusutrustning finns att tillgå. När ni anländer står konferenslokalen väl förberedd efter önskade möblering och självklart finns vatten, pennor och block på plats. Det är bara att starta er konferens!


Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

Bo med stil och komfort - omgiven av natur och lugn. Hotellrummen ligger nära till allt – relax, matsal, lobby och konferensavdelning. Du bor skönt i något av våra 51 rum som alla kan användas som enkel eller dubbelrum. Hotellrummen är utrustade med fri WiFi, platt-tv och telefon för wake-up call mm. Utanför rummen finns möjligheter att stryka. Badrummen har dusch och wc och går i vacker vit granit.


Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Restaurang

I receptet på en god vistelse ingår definitivt trevlig personal och skön sömn men även god mat och dryck.

På Körunda är vi erkänt duktiga på att laga god mat. Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över och självklart satsar vi på närproducerat och ekologist så långt det går. Vår lunchbuffé har blivit utsedd till Nynäshamns bästa - och vår tre rätters middagssupé är ännu bättre.....

Vill Ni byta ut middagen mot en grillbuffé eller varför inte en Temamiddag, vi anpassar oss efter er. Våra kockar sätter ihop era önskemål.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Fest/Event

För att ditt bröllop eller fest ska bli precis som du tänkt planerar vi noggrant allt tillsammans med dig. Vi ser fram emot att anordna en fest som är ett minne för livet. Kontakta oss för visning av hotellet.

Matsalen har en kapacitet för upp till 120 gäster,  mindre sällskap kan sitta privat i herrgårdsrummet. Det går även att duka utomhus. Baren ligger direkt intill matsalen och lobbyn som är en naturlig samlingspunkt för drink, dans etc. På baksidan finns bubbelbaren och terass med kvällssol.


Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över och självklart satsar vi på närproducerat och ekologist så långt det går. Våra kockar diskutterar gärna fram en meny efter era önskemål.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Julbord

Vi väntar på fler uppgifter från Körunda Hotell.

Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Aktiviteter

Körunda har ett rikt utbud av aktiviteter som ger en extra krydda till konferensen.  En företagsaktivitet med skratt sätter stämning och bygger en positiv aura. Vi rekommenderar därför att oavsett hur många ni är, hur kort eller lång konferensen är att ni planerar in en paus med en konferensaktivitet.

Ska det vara roligt, klurigt, fartfyllt, träning, tävling, teambuilding, kreativt, smakfullt? Det finns mycket att välja på. Vad sägs om att träna med Paolo? En superpopulär aktivitet med hälsa i fokus.

 


Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Ersta Konferens & Hotell 

Stockholms vackraste utsikt! Just nu bjuder vi på en härligt uppfriskande smoothie till eftermiddagsfikat. Boka senast 30/6 och uppge koden: Informus.

Swing by Golfbaren 

Julbordserbjudande på Swing för sällskap mellan 4-10 personer! 150:- rabatt/person när ni bokar vår julcombo ”Swing Christmas party” den 8 el. 15 dec.

Läs mer »

Ekhamns Gård 

Hyr en herrgård för bröllop, släktträff, fest, kickoff eller konferens. Ta med egen mat och dryck eller beställ catering.

Sure Hotel Collection by Best Western Hotel Svea 

Ligger fantastiskt vackert vid havet i Simrishamn i en miljö som är både rogivande och inspirerande.

Läs mer »

Vildmark i Värmland 

Investera för framtidens lag och boka en konferens för alla sinnen.

Läs mer »

Aktuellt

JULBORDSWEEKEND

Färdiga julbordspaket

Färdiga julbordspaket »

God jul & Gott nytt år önskar vi på Informus!

God jul & Gott nytt år önskar vi på Informus!

KALENDER

31 jan 2019 i Helsingborg:
Meeting X-press »

Till Informus Facebook