Antal träffar: 1

Körunda Hotell

Stockholms län - Ösmo

Allmänt

 

Konferens

110

Boende

102

Restaurang

120

Fest

120

Julbord

120

Aktivitet

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Endast 30 min från Stockholm ligger Körunda på vackra Södertörn. Omgiven av naturskön miljö infinner sig ett lugn så fort du kliver in genom dörren. På Körunda har du allt samlat i ett och samma hus och har bara minuten bort mellan konfernsrum, hotellrum, restaurang och relaxlounge - smidigt och enkelt. Lägg till en aktivitet för att ge konferensen en extra krydda. Vi har många allt välja emellan.


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

På Körunda har vi 10 stycken konferenslokaler i varierande storlekar som passar möten från två till 110 personer. Varje lokal är tekniskt förberedd med projektor eller storbilds-TV. Ljud- och ljusutrustning finns att tillgå. När ni anländer står konferenslokalen väl förberedd efter önskade möblering och självklart finns vatten, pennor och block på plats. Det är bara att starta er konferens!


Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

Bo med stil och komfort - omgiven av natur och lugn. Hotellrummen ligger nära till allt – relax, matsal, lobby och konferensavdelning. Du bor skönt i något av våra 51 rum som alla kan användas som enkel eller dubbelrum. Hotellrummen är utrustade med fri WiFi, platt-tv och telefon för wake-up call mm. Utanför rummen finns möjligheter att stryka. Badrummen har dusch och wc och går i vacker vit granit.


Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Restaurang

I receptet på en god vistelse ingår definitivt trevlig personal och skön sömn men även god mat och dryck.

På Körunda är vi erkänt duktiga på att laga god mat. Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över och självklart satsar vi på närproducerat och ekologist så långt det går. Vår lunchbuffé har blivit utsedd till Nynäshamns bästa - och vår tre rätters middagssupé är ännu bättre.....

Vill Ni byta ut middagen mot en grillbuffé eller varför inte en Temamiddag, vi anpassar oss efter er. Våra kockar sätter ihop era önskemål.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Fest/Event

För att ditt bröllop eller fest ska bli precis som du tänkt planerar vi noggrant allt tillsammans med dig. Vi ser fram emot att anordna en fest som är ett minne för livet. Kontakta oss för visning av hotellet.

Matsalen har en kapacitet för upp till 120 gäster,  mindre sällskap kan sitta privat i herrgårdsrummet. Det går även att duka utomhus. Baren ligger direkt intill matsalen och lobbyn som är en naturlig samlingspunkt för drink, dans etc. På baksidan finns bubbelbaren och terass med kvällssol.


Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över och självklart satsar vi på närproducerat och ekologist så långt det går. Våra kockar diskutterar gärna fram en meny efter era önskemål.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Julbord

Vi väntar på fler uppgifter från Körunda Hotell.

Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Aktiviteter

Körunda har ett rikt utbud av aktiviteter som ger en extra krydda till konferensen.  En företagsaktivitet med skratt sätter stämning och bygger en positiv aura. Vi rekommenderar därför att oavsett hur många ni är, hur kort eller lång konferensen är att ni planerar in en paus med en konferensaktivitet.

Ska det vara roligt, klurigt, fartfyllt, träning, tävling, teambuilding, kreativt, smakfullt? Det finns mycket att välja på. Vad sägs om att träna med Paolo? En superpopulär aktivitet med hälsa i fokus.

 


Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Äventyrens Ö 

EGEN Ö FÖR DITT NÄSTA EVENT! 45 minuter från Stockholm helpension & stort aktivitetsutbud. Erbjudandet om helt egen ö gäller grupper om 70-150 pers.

S:ta Maria Konferens 

Vi erbjuder kreativ miljö, förstklassig teknik, god mat och personlig service. Välkomna!

Läs mer »

Swing by Golfbaren 

Ta konferensen till nya höjder på Swing! Boka er konferens i härlig 30-tals miljö. Boka här och få 20% rabatt på en heldagskonferens!

Läs mer »

Nynäs Havsbad 

HÖSTMÖTET MED SPA-KÄNSLA. Konferens i oktober och november? Vi inkl ett spakit för ni ska njuta lite extra efter ert möte. Pris fr 2.295kr/person.

Läs mer »

Buustamons Fjällgård 

Konferera i genuin och kreativ fjällmiljö 732 möh och låt kockarna förbereda fantastiska måltider i en av med en av Åres bästa restauranger.

Läs mer »

Hagaberg kurs & konferens 

Vår stora vackra park ger lugn & ro till konferensen. Njut av vår kvalitetsmiljö endast 30 min från Sthlm centrum med bil el tåg. Gratis parkering.

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

26 sep i Gbg:
Möteskulturdagen »

27 sep i Sthlm:
Countryside Meetings »

12 okt i Lund:
Möteskulturdagen »

22 okt i Sthlm:
Möteskulturdagen »

9 nov i Sthlm:
Större Möten & Event »

Till Informus Facebook