Antal träffar: 1

Sure Hotel Collection by Best Western Hotel Svea

Skåne län - Simrishamn

Allmänt

 

Konferens

100

Boende

107

Restaurang

130

Fest

130

Aktivitet

60

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

fjrigjwwe9r4KUND:EgenText

Precis intill havet vid vår mysiga småbåtshamn och med kontinenten i sikte hittar du Hotel Svea. Endast 10 min ifrån centralstationen och 3 minuters promenad till centrum och gågatan i Simrishamn. 

Vi är stolta över att vara Österlens största hotell med 60 rum, konferenslokaler för upp till 120 personer och med plats upp till 130 sittande gäster i vår restaurang. Vår omtänksamma och serviceinriktade personal skapar de bästa förutsättningarna för att ni ska kunna njuta av god mat, sköna sängar och familjär känsla på Hotel Svea.

På sommaren kan ni njuta av grillkvällar, eller läsa en bok under vårt stora träd i vår lugna , lummiga trädgård.

På vintern kan ni vinterbada i havet och sedan basta i vår bastu eller varför inte bokan in en massage av våra duktiga massörer.

Vill du vara aktiv i samband med konferensen så finns här mängder av alternativ - allt från teambuilding till vinprovning, från segeltur till vinterbastu.

Se även vår hemsida för olika paketerbjudande vi har för privatgäster:

Seniorpaket, Golfpaket, Ålagille med dans, Gåsamiddag med dans, Julbord med dans
Vandringspaket och cykelpaket mm. 

Att mötas på Hotel Svea attraherar alla sinnen – Varmt Välkommen till Österlen!

 

 

Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Att mötas på Hotel Svea attraherar alla sinnen – Varmt Välkommen till Österlen!

Precis intill havet vid vår mysiga småbåtshamn och med kontinenten i sikte hittar du Hotel Svea - den perfekt platsen att mötas på! 10 minuter ifrån centralen.

Vi är stolta över att vara Österlens största hotell med 60 rum, konferenslokaler för upp till 120 personer eller små mysiga mötesrum för upp till 10 personer, och med plats upp till 130 sittande gäster i vår restaurang. Förutom ljuset, lugnet och vår fantastiska sandstrand bara ett stenkast från Hotel Svea erbjuder vi er en konferens kombinerad med god mat och många spännande aktiviteter. Vi är unika med att erbjuda er en vinprovning på kvällen hos Nordens största Vineri som ligger ett stenkast ifrån oss.  Eller vad sägs om en fartfylld aktivitet såsom jeepkörning eller härlig, njutbar vandring i vår Nationalpark, en runda golf under äppelträden - det är ni som själva väljer. Hotel Svea skräddarsyr er konferens tillsammans med restaurangen ”Piraten” döpt efter stamgästen och författaren Fritiof ”Piraten” Nilsson. Där bjuder vi på skånsk mattradition när den är som bäst, givetvis närproducerad och komponerad efter era önskemål, allt till en underbar havsutsikt!

Sov i sköna sängar, vakna till havsutsikt och en underbar frukostbuffe, utvilade efter härliga konferensdagar. Ring för förfrågan. Varmt välkomna!

 

 

Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Boende

Hotell Svea har 60 rum med dusch, kabel-TV, telefon, Telia homeruns trådlösa internet och fantastiskt sköna sängar. Här kan ni vakna till havsutsikt eller till vår lummiga och tysta trädgård.På morgonen från kl. 7 intar ni vår fulländade frukostbuffe. Vi är även det hundvänliga hotellet med härliga rum på första våningen med en stor balkong. Nu enl lag även rökfritt hotell såväl inne som ute.

Givetvis har vi också en mängd specialrum:

Rum med havsutsikt
Hundrum
Flerbäddsrum- Familjerum
Handikappsvänligt rum
Dubbelrum med altan mot trädgården
Dubbelrum Superior med badkar 

Och vill man ha det lite extra läckert kan man alltid boka Prins Eugens rum - rummet prinsen bodde i när han målade på Österlen. Än idag inrett enligt hans önskemål. Det enda rummet med en stor balkong ut mot havet och en egen bubbelpool.

Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Restaurang

Restaurangen ”Piraten” döpt efter stamgästen och författaren Fritiof ”Piraten” Nilsson. Här bjuder vi på skånsk mattradition när den är som bäst, givetvis närproducerad och allt till en underbar havsutsikt!

Vi tar upp till 130 gäster i resturangen och vi har stora erfarenheter för firandet av olika slags högtider som Bröllop, dop, konferenser, begravningar mm. 

Våra tradionella gåsamiddag, ålagille och vårt hemmalagde julbord är några av våra arrangemang som vi är kända vida över. 

Vi serverar såväl kompletta menyer som enklare rätter, både av internationell och lokal karaktär. Naturligtvis ser vi till att våra råvaror i största utsträckning kommer från lokala odlare och uppfödare.

Att mötas på Hotel Svea attraherar alla sinnen – Varmt Välkommen till Österlen!

Ring för att boka bord eller gå in på vår hemsida.

Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Proffs på skånska mattraditioner.

Restaurangen har ett välrenommerat rykte. Här njuter du av havsutsikten samtidigt som vi serverar såväl kompletta menyer som enklare rätter, både av internationell och lokal karaktär.


Naturligtvis ser vi till att våra råvaror i största utsträckning kommer från lokala odlare och uppfödare.

Ålagille, Gåsamiddag eller vårt julbord är något ni med fördel kan kombinera i samband med konferensen. Temamiddagar ordnar vi efter era önskemål.

Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

Vi har ett rikt och varierande utbud av aktiviteter; både egna och med ett flertal duktiga samarbetspartners.

Här finns allt från vinterbastu till avancerad teambuilding i samarbete med Stockeboda gård, från att måla sina egna tavlor till diverse dryckesprovningar och besök på lokala vingårdar till Segeltur med Sarpen.

Har ni egna önskemål eller förslag så ska vi se till att uppfylla dem!

Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Filmhuset 

De är öppna att hyra för alla som vill anordna filmvisningar, konferenser, möten och sammankomster.

Aktuellt

Till Informus Facebook