Antal träffar: 1

Golfbaren Allén

Västra Götalands län - Stockholm

Allmänt

 

Konferens

 

Boende

 

Restaurang

75

Fest

75

Julbord

 

Aktivitet

150

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

Ingen sommar utan Golfbaren!

Välkommen till Alléns somrigaste oas! MINIGOLF PÅ RIKTIGT, SOMMARDRINKAR OCH BISTRO MED EN ÖMSINT HYLLNING TILL GOA GÖTEBORG.

Golfbaren Allén är Göteborgs nya heta minigolfbana. En putt från Avenyn mitt i Kungsparken!

MOS banaMinigolf OPEN Standard. Ett öppet landskap med fritt utformade banor direkt på konstgräs.

Banan har självklart fått sitt tema från omgivningen. Här möter du citat, bevingade ord och sångstrofer som alla vittnar om ”Goa Göteborg”.

Den nya minigolfen med bistro och uteservering är en perfekt plats att mötas och umgås på. Kan man tänka sig ett bättre läge, eller en mer naturlig mittpunkt?


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Vi väntar på fler uppgifter från Golfbaren Allén.

Boende

Vi väntar på fler uppgifter från Golfbaren Allén.

Restaurang

Slå dig ner under trädkronorna, njut av symbiosen mellan stadens puls och fåglarnas kvitter. Vår bistro är en tillflyktsort i stadens jäkt – perfekt som uppladdning eller en trevlig avrundning efter minigolfrundan.

I vår bistro kan du välja bland allt från delikata burgare och stenugnsbakade pizzor till hot dogs, wraps och bubblande drinkar. Luta dig tillbaka och njut på vår uteservering eller ta med dig kalaset till minigolfbanan. Med kreativitet och ständig förnyelse skapar våra kockar matupplevelser som matchar sommaren perfekt.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Boka en combo

Utmana chefen, sommarfiera affärslunchen eller lär känna kollegornas vinnarskallar på kick-offen. Minigolfen väntar på er! Tillsammans med mat, dryck, proffsiga spelvärdar och ett härligt sommarprunk ger vi er The Minigolf Experience.

Oavsett om det handlar om en kickoff, afterwork eller möhippa, konferens eller kalas med tjocka släkten är Golfbaren med på noterna. Vi kan ordna alla typer av minigolfupplevelser för små till stora sällskap. För att göra det enkelt för er har vi satt ihop ett gäng combos, som ni kan läsa mer om här: www.golfbarenallen.se/combos. Ingen som känns helt rätt? Hör av er så skräddarsyr vi något som passar just er. Vi styr upp events för grupper på upp till 144 personer.


Kapacitet

Vi erbjuder

Julbord

Vi väntar på fler uppgifter från Golfbaren Allén.

Aktiviteter

Stämpla ut från jobbet och in på sommarfesten hos Golfbaren! 

Glöm alla dina fördomar om minigolf. Det här är något helt annat. Golfbaren är sommar, maximys och riktigt vass minigolf med banor utformade av en tvåfaldig världsmästare. Själ, expertis, kvalitet och hjärta – lägg till stämningsfull miljö, bistro, sommardrinkar och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience. Utmana chefen, tävla mot släkten eller fira kalaset hos oss! Golfbaren är mötesplatsen för allt från kompisgänget till sommarfesten och AW-hänget. 

Vi har inom företaget över 10 års erfarenhet av att arrangera uppskattade företagskvällar på minigolfbanor.

Ta chansen och pröva något nytt, vi ordnar det mesta, allt från enkelt minigolfspel till konferens och lounge.

Minigolf är en perfekt aktivitet för en grupp på ca 10-100 personer. Alla kan vara med, det är socialt och avkopplande, lekfullt och tävlingsinriktat beroende på vad ni önskar.

Vår goda mat, samt att vi har alkoholrättigheter på hela minigolfbanan, skapar en trevlig social inramning utöver det vanliga.


Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Citykonferensen Ingenjörshuset 

Konferera mitt i Stockholm city med bästa läget!

Sundbyholms Slott 

'Festlig Fredag' med 1700-tals bal/vikingamiddag, 'We Love Mondays' med rabatterade helpensioner och fria mervärden eller en mysig julbordskonferens?

Läs mer »

Söderköpings Brunn 

Mysiga Weekendpaket, traditionella firanden och möjligheter till konferens i vacker och lantlig miljö. Här kan ni flanera längs Storån och Göta Kanal!

Läs mer »

Aspenäs Herrgård 

En naturskön plats för stora och små möten - inte längre än 20 minuter från centrala Göteborg.

Läs mer »

Bryggarsalen 

Letar du efter en unik, flexibel och citynära anläggning för årets julfest? Under Bryggarsalens tak finns stora möjligheter för grupper upp till 360p.

Läs mer »

Vadstena Klosterhotel 

Boka nu och vi bjuder på lokalen! Vadstena Klosterhotel och spa erbjuder möten i en unik medeltida miljö. En upplevelse utöver det vanliga!

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

31 jan 2019 i Helsingborg:
Meeting X-press »

Till Informus Facebook