Antal träffar: 1

Sundbyholms Slott

Södermanlands län - Eskilstuna

Allmänt

 

Konferens

250

Boende

233

Restaurang

130

Fest

330

Aktivitet

250

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

fjrigjwwe9r4KUND:EgenText

Vi kan erbjuda isolerade konferenser med egna konferenshus, egna logibyggnader och egen matsal. Hör med oss!

Sundbyholms Slott vid Mälarens södra strand har både gamla och nya byggnader och ligger i en fantastisk omgivning. Här finns en slottspark för härliga utomhusaktiviteter, Mälarens längsta sandstrand, en prisbelönad marina och Europas nordligaste bokskog.


Detta är en härlig plats för konferens och kickoff med ett stort urval av lagbyggande aktiviteter och roliga temamiddagar. Såväl jubileumsfesten som bröllopsfesten får en glädjestart med röda mattan och kanonsalut till välkomstdrinken. Privatpersoner kan koppla av till Sundbyholms trevliga weekendpaket - vad sägs om en romantisk lyxweekend i en vacker herrgårdssvit med bubbelbadkar i det vackra badrummet?

Frukostbuffén med både varmt och kallt, serveras i de spännande slottsvalven, goda luncher och trerätters serverad middag i någon av slottets vackra matsalar. Konferensbokaren väljer meny till kvällens konferensmiddag. Sundbyholms Slott tar full hänsyn till allergier.

TIPS! Unna er en 1700-tals hovlik maskeradbal i egen festlokal med vackra, nysydda rokokodräkter i originalstil, röda mattan och kanonsalut. Ett annat hett tips är slottets vikingamiddagar i de stämningsfulla slottsvalven. En nyhet för slutet av 2019 är en glittrande Agentfest med mängder av dekor och där kluriga agentuppdrag ska lösas bordsvis. För er som söker spänning blandat med skratt erbjuds interaktiva mordgåtor med professionella skådespelare.
Eller söker ni en teambuildingsaktivitet? Prova då vår spännande skattjakt, vår roliga dryckeskamp eller kanske vårt kluriga teambuildingspussel. Varmt välkomna!

Missa inte våra olika konferenserbjudanden. Hör med Eleonor och Susanna på konferensbokningen, tel direkt 016-428408, eller fyll i vårt bokningsformulär på hemsidan https://sundbyholms-slott.se/konferens/


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Passa även på att lämna konferenslokalen en stund och uppleva denna vackra slottsmiljö som varit inspelningsplats för flera TV-produktioner.

På Sundbyholm finns 7 konferensrum och 14 grupparbetsrum, med modern utrustning och konferensteknik.

Intill slottet ligger hotellbyggnaden som erbjuder flera konferenslokaler med strålande sjöutsikt och helt nyrenoverade och vackra grupparbetsrum.

Flera konferenslokaler finns också i egna byggnader såsom den gamla Förvaltarbostaden från 1700-talet, med konferenlokal och flera grupparbetsrum, eller Herrgården från 1700- och 1800-talen, med sitt vackra styrelserum och stilfullt inredda sällskapsrum och salonger. Samtliga konferenslokaler är renoverade och fräscha.

Slottets ståtliga Riddarsal rymmer omkring 270 personer i biosittning. Denna sal och de salar som ligger intill Riddarsalen, kan med fördel även användas för en minimässa och utställning.


Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Kontakta

Boende

De 109 hotellrummen (233 bäddar) är belägna i en nyare byggnad snett bakom slottet liksom i separata byggnader som spänner över olika århundraden. De flesta med en betagande sjöutsikt och luftkonditionering. Samtliga rum har helkaklade badrum och nya, sköna sängar. Av totalt 109 rum finns 16 juniorsviter och 12 lyxsviter med bubbelbadkar, varav några även har egen bastu.

Hotellet har fyra stjärnor.


Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Restaurang

Slottets restaurang ger konferensbokaren flera trerätters menyer att välja mellan i helpensionen. Råvarorna håller hög kvalitet och kökets kockar, liksom konditorn är välutbildade inom sina områden.

På Sundbyholms Slott har vi våra största bufféer under julen. Allt som hör ett riktigt stort och traditionellt julbord till - och mycket mer - finns då representerat. Det jättelika gottebordet nere i slottets källarvalv är en uppskattad avslutning på julbordet.

Sommarmånaderna kan det vara ett mycket trevligt arrangemang att beställa en härlig grillbuffé eller en trerätters middag på slottets stora terrass. 

Afternoon tea äger rum varje lördag under säsong (från mitten av januari fram till och med veckan innan midsommar samt från början av september fram till och med mitten eller slutet av november) med två sittningar med start kl 12.30 och 15.00.

Frukosten serveras i slottets källarvalv. Miljön är mycket stämningsfull och sommartid öppnar vi även upp sidodörrarna för att du som gäst ska kunna ta med en bricka och sätta dig på slottsterrassen.

Slottets konferenslunch/affärslunch har bordsservering, medan kaffet serveras på buffé. 

Slottets weekendmeny gäller för våra romantiska weekendpaket och golfpaket. Vissa paket, exempelvis mordweekend, har en helt annan meny.

I våra romantiska weekendpaket ingår oftast en fyrarätters middag vid vita dukar och tända ljus i slottets matsal. På lördagar kan denna middagen bli en rikligare buffé.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Fest/Event

Sundbyholms Slott har lång erfarenhet av att ordna bröllopsfester, jubileumsfester, maskeradbaler, vikingamiddagar, teatermord och olika temafester.

Att hålla fest på ett tema är receptet på ett lyckat arrangemang. Alla tycker vi om att leka - åtminstone lite lagom - och stämningen går snart i höjden.

Slottets specialiteter är vikingamiddagar i de stämningsfulla källarvalven och hovlika 1700-tals maskeradbaler i den ståtliga Riddarsalen. Gärna under ledning av en av slottets professionella toastmasters.

Har ni deckarhjärnor på kontoret? Mörka höst- och vinterkvällar rekommenderas också 'Slottsmord i Maten' framför brasan i Stora Matsalen, där gästerna får försöka avslöja slottsmördaren.

Slottets Riddarsal rymmer omkring 250 middagsgäster, men kan också möbleras till konferens eller användas som en stilfull utställningslokal.

Speciella tillfällen firas gärna med röda mattan och kanonsalut från slottets 1700-tals kanoner. Sundbyholms Slott är specialister på att skräddarsy konferenser, företagsjubileer och bröllop.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Aktiviteter

Lämna konferenslokalerna för en stund och njut av de vackra omgivningarna kring Sundbyholms Slott!

Tag en tur med bryggflottarna (4 st á 10 personer) på Mälaren, njut av en stund på bryggan vid Mälarens längsta sandstrand, eller ströva runt i den prisbelönta småbåtshamnen. På promenadavstånd finner ni den vackra tusenåriga Sigurdsristningen och dessutom finns det en travbana på Sundbyholm. Vintertid, när Mälaren frusit till is, finns möjlighet till skridskoåkning intill slottet, liksom issegling eller bara en promenad följt av ett bad i de varma hot spa baden eller en stund i bastun.

Året runt teambuildingsaktiviteter som rekommenderas är: Dryckeskampen, Skattjakten, Teambuildingspusslet, Slottskampen, Kreativt Måleri och Musikquiz. För er som vill ha lugna och mysiga aktiviteter rekommenderar vi Chokladprovning, Champagneprovning eller Slottets Smak- och Doftpromenad.

På kvällen kan konferensgästerna uppleva en temamiddag på slottet såsom vikingamiddag i de spännande källarvalven (max 130 gäster), hovlik 1700-tals maskeradbal i Riddarsalen (max 250 gäster) eller slottsmord och mysterier som middagsunderhållning. På slottet finns också flera mindre salar av varierande storlek.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Balingsholm 

Balingsholm ligger naturskönt vid Sjön Trehörningen i Huddinge, bara 16 km från Stockholm City.

Aktuellt

Till Informus Facebook