Antal träffar: 1

Rånäs Slott

Stockholms län - Rånäs

Allmänt

 

Konferens

90

Boende

77

Restaurang

90

Fest

92

Aktivitet

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

fjrigjwwe9r4KUND:EgenText

Magistätiska Möten!
På Rånäs Slott möts förnuft, känsla, tanke och handling, historia och framtid. I kontrasternas kungarike finns alltid rum för majestätiska möten men också magiska upplevelser och romantik. Den kultur- och reseintresserade familjen Reuterskiöld lade grunden till det Italieninspirerade slottet på 1800-talet. Slott för magistätiska möten blev det 150 år senare.

Idag erbjuder slottet 50 hotellrum, sju moderna konferenslokaler, restaurang, spa, sjöbastu, spa-pooler på bryggan och en rofylld slottspark.

Moderna välutrustade konferensloklaler, ljusa ombonade rum, god mat och generösa sällskapsutrymmen inbjuder till det bästa, oavsett syftet med mötet.

Till Rånäs Slott tar du dig enkelt med bil från Arlanda (30 minuter), Stockholm (60 minuter) och Uppsala (40 minuter). Varmt välkommen!

 


Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Övrigt

Konferens

Vi har sju konferensrum av olika storlekar där den största tar 90 personer.

Alla lokalerna har modern konferensutrustning, fast- och trådlöst bredband. Har Du önskemål om speciell utrustning för Din konferens ordnar vi givetvis detta.

Förutom våra konferenslokaler finns grupprum där de största kan användas som konferenslokaler för mindre sällskap.


Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Boende

Rånäs Slott erbjuder 50 vackra och personligt inredda rum.

Hälften av rummen ligger i själva slottet och resterande i intill liggande brukshus. Vi har tagit till vara alla språng och vrår, varför vart och ett av rummen är olika och har anpassats speciellt. Rummen är nyrenoverade sen 2015.

Rummen har hög standard med dusch, WC, telefon och TV med ett utbud av svenska och internationella kanaler.

I Vallonhuset har vi utrustat 6 av rummen med massagebad. Ett härligt massagebad finns också i sviten, som ligger högst upp i en av flyglarna i slottet, där man kan njuta av den strålande utsikten över sjön Skedviken.


Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Restaurang

Måltiderna på Rånäs serveras i våra matsalar Galleriet, Gustava och Oxenstierna Salongen. Ur ett stilhistoriskt perspektiv är den stora matsalen, Galleriet, ett av slottets mest intressanta rum. Här finner du bland annat färgrika tak- och väggmålningar i Pompejisk symbolik.

Våra duktiga kockar lagar mat med stor bredd och variation. Maten ska ge ny energi utan att tynga och vi blandar gärna klassiskt svenskt med inslag av vilt till spännande internationella rätter.

Till måltiderna erbjuder vi ett urval av bra viner från vinkällaren, och till efterrätt rekommenderas du att pröva vår chokladmousse med slottets egen Rånässnaps.


Kapacitet

Vi erbjuder

Fest/Event

Måltiderna på Rånäs serveras i våra matsalar Galleriet, Gustava och Ostindiska Salongen. Ur ett stilhistoriskt perspektiv är den stora matsalen, Galleriet, ett av slottets mest intressanta rum. Här finner du bland annat färgrika tak- och väggmålningar i Pompejisk symbolik.

Våra duktiga kockar lagar mat med stor bredd och variation. Maten ska ge ny energi utan att tynga och vi blandar gärna klassiskt svenskt med inslag av vilt till spännande internationella rätter.

Till måltiderna erbjuder vi ett urval av bra viner från vinkällaren, och till efterrätt rekommenderas du att pröva vår chokladmousse med slottets egen Rånässnaps. Jaktbaren finns i anslutning till sällskapsrummen.

Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

En aktivitet för både förnuft och känsla!

Att ta en paus i konferensen är viktig av fler anledningar. Det kan vara precis vad som behövs för att stärka gemenskapen. En adrenalinkick kan generera nya idéer. Träna era sinnen med en provning eller kockduell. Njut av bad i våra utomhusjacuzzis på bryggan vid sjön Skedviken. Eller varför inte möta upp slottsfrun Maria Gustava som ger er en historisk vandring på Slottet. Perfekt kombination av underhållning och historik.

Förutom biljard och boule etc, som hela tiden finns tillgängligt, ordnar vi tillsammans med samarbetspartners de aktiviteter ni önskar, lugna som mer fartfyllda äventyr.


Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Münchenbryggeriet Event + Konferens 

Stockholm innerstads största anläggning på 9000 kvm och 18 rum med utsikt över Riddarfjärden.

Aktuellt

Till Informus Facebook